Commercieel Medewerker Binnendienst

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Honingtomaten en JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

WAT GA JE DOEN?
Je focus ligt op tevreden klanten! Binnen deze veelzijdige rol wordt je onderdeel van onze commerciële afdeling. Samen met je collega’s van het salesteam van Looye Kwekers en onze joint venture Valor Frisch zorg je ervoor dat onze klanten op tijd hun bestelling ontvangen. Klinkt misschien eenvoudig, maar er gaat veel aan vooraf voordat onze tomaten bij diverse retailers en groenten- en fruitspecialisten in het schap liggen! Jij regelt het door onder andere het correct invoeren van orders en het onderhouden van het dagelijkse contact met klanten. Ook zorg je voor het beheer van de voorraad en houd je feeling met wat er in de dagelijkse tomatenmarkt gebeurt. Mocht er een klacht zijn, verwerk je deze en handel je het netjes af met de klant. 

Daarnaast ondersteun je ook de accountmanagers met diverse operationele taken en vraagstukken. Denk hierbij  aan het maken én analyseren van diverse rapportages tot aan het begeleiden van diverse acties. En van het bijdragen aan het opstellen van de jaarbegroting tot aan of het up to date houden van de informatie in verkoopsystemen. Hierdoor heb je ook intensief contact met verschillende afdelingen binnen Looye Kwekers en Valor Frisch en heb je daarmee echt een verbindende rol. 

WAT BRENG JE MEE?  
Je bent gedreven en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent proactief en je wil jezelf graag ontwikkelen. Je hebt commercieel gevoel, hierdoor signaleer je kansen snel. Wij staan open voor een starter, maar iemand met ervaring is ook welkom te solliciteren op deze rol. 
Je komt te werken in een team van zeven sales professionals en vier marketing professionals. Je rapporteert aan De teamleider binnendienst

 • Je bent nauwkeurig; 
 • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO-opleiding op zak, bij voorkeur in commerciële richting;
 • Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief maar je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden;
 • Kennis van en ervaring met Navision is een pré;
 • Je spreekt en schrijft Engels en Duits of je bent bereid dit te leren. Als je daarnaast ook Spaans spreekt is dat een pré;
 • Je functie is fulltime (38 uur per week), de primaire werklocatie is het kantoor in Naaldwijk;
 • Ook ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus veel impact maken. Daarnaast:

 • Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
 • Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
 • Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
 • Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan; 
 • Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
 • Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon.

INTERESSE? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling HR. Zij zijn bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060. 

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2022 Looye Kwekers