Burgerveen Data Analist (Kwekerijen)

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk. 


Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten. 
De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Kijk jij altijd verder dan je neus lang is? Ben je goed in het leggen van verbanden en het overzicht te bewaren? Spreekt het je aan om de manager van de Kwekerijen te voorzien van de juiste informatie en kun jij daarnaast ook goed rapporteren? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van: 


Data Analist (Kwekerijen)


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en analyseren van de diverse gegevens t.a.v. de realisatie van de operationele bedrijfsvoering van de teelt/productie. Daarbij kun je denken aan het identificeren van samenhang, trends, risico’s, afwijkingen en verbetermogelijkheden. Je stemt informatiebehoefte af met de manager kwekerijen en afdelingshoofden en je adviseert hen over de inrichting van informatiesystemen.  


Wat ga je verder precies doen?
•    Verwerken, analyseren en interpreteren van gegevens en overzichten en het valideren van informatie.
•    Rapporteren en toelichten of presenteren van informatie en uitkomsten aan manager kwekerijen, afdelingshoofden en/of MT. 
•    Vastleggen van alle benutte informatie in systemen, databases en archieven.
•    Verschaffen van inzicht in o.m. capaciteit, volumes,  kosten, productiviteit. 
•    Doorrekenen van verschillende scenario’s.
•    Deelnemen aan projectteams m.b.t. inrichting van informatiesystemen en data warehouses. 


Wat breng je mee?
•    Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HAS. Als je affiniteit hebt met de tuinbouwsector kan het ook een opleiding zijn in de richting van ICT of Bedrijfseconomisch.
•    Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Relevante stage ervaringen tellen hierbij ook mee.  
•    Affiniteit met en kennis van softwareprogramma’s zoals spreadsheets, databases, query’s en grafische vormen.
•    Uitstekende analytische vaardigheden.
•    In bezit van rijbewijs B.
•    Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands, beheersing Engelse taal is een pré).


Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag bij onze kwekerijen in Burgerveen en Naaldwijk, waarbij Burgerveen je vaste standplaats is. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.


Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt Looye een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2019 Looye Kwekers
this

We gebruiken cookies om je een betere website ervaring the bieden, sitegebruik te analyseren en relevante content te tonen. Je kunt hier meer informatie vinden over onze cookies.

Via de kun je jouw voorkeuren aanpassen.
this