Nieuwe poging

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werk. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, met scherpe blik en altijd met elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven.

Wij geven je vier redenen om bij Looye Kwekers te werken:

1

Samenwerken

Je werkt samen met je 553 collega's aan een natuurlijk en gezond product. Jouw werk brengt smaak op de tafel van de consument.

Samenwerken

De smaak te pakken? Lees dan snel verder. Onze smaakmakers geven een kijkje in de onze keuken, zij kunnen het beste vertellen waarom zij bij Looye werken en waarom jij misschien ook bij ons wilt gaan werken.

Fleur pad

OPEN SOLLICITATIE

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

Wil je een kijkje nemen in ons proces… bekijk dan de 360 graden video’s door onze kassen en verpakhal. 

Newsletter

Bleiben Sie auf dem Laufenden mit Looye Kwekers

Melden Sie sich für unseren Newsletter und erhalte jeden Monat Neuigkeiten und Rezepte.
© 2021 Looye Kwekers