IT medewerker

  • Experience Looye in 360 °

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Dit doen we op een zinvolle, stijlvolle en smaakvolle wijze. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. Met de merken Honingtomaten® enJOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. 


Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten.


De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Help jij ons om IT binnen Looye naar een hoger niveau te brengen? Spreekt het je aan om in een regie rol samen te werken met een IT-dienstverlener? Stap jij gemakkelijk op mensen af en voel jij je op je gemak binnen een brede organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van:


IT medewerker


Looye Kwekers bestaat uit teeltlocaties, een verpakhal en een hoofdkantoor dat marketing, verkoop en de ondersteunde afdelingen huisvest. Naast een algemene IT behoefte heeft elk van deze afdelingen een eigen specifieke behoefte. Met het IT team, bestaande uit een business IT-er, een IT medewerker (vacant) en een manager, faciliteren we Looye Kwekers in haar visie en bieden we kansen die IT-ontwikkelingen met zich meebrengen.


Als IT medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van het IT-landschap en de ondersteuning aan gebruikers. Je zorgt ervoor dat het landschap op niveau is en doet verbetervoorstellen waar nodig. Gebruikers kunnen jou benaderen met hun vragen en jij biedt hen de ondersteuning die nodig is. Vanuit incidentbeheer signaleer jij structurele issues en lost deze op. Je werkt hierbij nauw samen met de business IT-er en onze externe dienstverlener.


Wat ga je verder precies doen?
•    Je bent verantwoordelijk voor het beheren, monitoren en onderhouden van de hardware, software en infra en de daarbij horende security.
•    Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers met vragen of bij storingen. Issues en storingen los je planmatig op. Je bezit de vaardigheid om ondersteuning te bieden aan gebruikers met wisselende vaardigheden in ICT.
•    Je hebt een regie rol in de samenwerking met onze IT-dienstverlener. Samen met deze dienstverlener maak je de vertaalslag vanuit de strategie naar concrete oplossingen en verbeteringen. Hierbij bewaak je de overeengekomen afspraken uit de SLA.
•    Je  ondersteunt in de aanstaande migratie van kantoorautomatisering naar Office 365.
•    Je zet de volgende stap op het gebied van support door TOPdesk verder te configureren, door het binnen Looye geleidelijk te introduceren en door het als basis te gaan gebruiken in de samenwerking met onze IT-dienstverlener.


Wat breng je mee?
•    Opleiding MBO niveau 4 ICT of een HBO opleiding richting ICT.
•    Relevante werkervaring (2-3 jaar).
•    Je hebt ervaring in een brede IT rol waarin je samenwerkt met verschillende afdelingen en gebruikers. Hierbij heb je ook een goed gevoel voor de onderlinge verhoudingen en gedragingen binnen een bedrijf. 
•    ICT kennis en ervaring op functionele en technische vlak. Specifiek:
o    Windows besturingssystemen (servers en werkstations)
o    Kennis van routeringen, VLAN, GPO, DHCP, VPN en firewalls
o    Kennis van Office 365 (Exchange, SharePoint, Teams)
o    Kennis van TOPdesk
•    Goede communicatieve en didactische vaardigheden.
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.

Bij Looye heerst er een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat. Naast ruime (interne) opleidingsmogelijkheden vindt Looye een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Interesse? 
Solliciteer direct! Stuur je cv met een motivatie vóór 28 december per mail naar: werken@looye.com. Wij nemen alleen volledige sollicitaties (cv + motivatie) in behandeling. De eerste gesprekken zullen in de eerste week van januari plaatsvinden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lucinda de Jong, HR adviseur via 0174 520060 of per mail: hr@looye.com. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Newsletter

Stay up to date with Looye Kwekers

Subscribe to our newsletter to receive a monthly up
© 2021 Looye Kwekers