Uitbundig en intens van smaak

Dit is het ultieme genieten met stijl. Dit proef je. Genieten van Honingtomaten is echt een moment dat je deelt met anderen. Samen snoepen van de meest smakelijke snack die Moeder Natuur ooit heeft geserveerd. Laat je inspireren door deze momenten met Honingtomaten.

honingtomaten-tuin-borrel

Eindeloos

Een promotie, een verloving, een nieuwe woning… er is altijd wat te vieren. Met Honingtomaten is het altijd een feest. Geniet samen van het eindeloze uitzicht. Geniet samen van deze heerlijke zomerse dag waar geen einde aan lijkt te komen. Geniet van de heerlijke drankjes en maak het geheel af met Honingtomaten.

honingtomaten-keuken-borrel

Vriendschap

Niets is zo mooi als vrienden om je heen. Of het nou je familie is, die fijne collega’s van kantoor of die leuke buren die sinds kort ook een beetje in je hart wonen. Honingtomaten maken het plaatje compleet. Want met deze tomaten zet je in een handomdraai een lekkere snack op tafel voor je visite.

honingtomaten-duinen-borrel

Snoepreisje

Hoeveel heb je nou eigenlijk nodig voor een lekker vakantiegevoel? Een zacht briesje, dat de zilte geur van de zomergolven meeneemt. Een prachtig plekje, verborgen achter de Nederlandse kust. Een lief mens, die net als jij groots kan genieten van de kleine dingen in het leven. En natuurlijk de Honingtomaat met haar heerlijke mediterrane smaak. Bon vacance in eigen land!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2019 Looye Kwekers
this

We gebruiken cookies om je een betere website ervaring te bieden, sitegebruik te analyseren en relevante content te tonen. Je kunt hier meer informatie vinden over onze cookies.

Via de kun je jouw voorkeuren aanpassen.
this