(Junior) Controller

(JUNIOR) CONTROLLER
32-40 UUR

Geef je carrière een boost en start als (Junior) Controller bij Looye Kwekers 

Zelfs met je ogen dicht kun je de Looye Honingtomaten herkennen. Bij Looye Kwekers in Naaldwijk laten we mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Onze slogan, "Taste for Tomorrow," weerspiegelt onze toewijding om elke generatie te laten genieten van de heerlijkste tomaten. We geloven in het behouden van de authentieke smaak, of je nu vandaag, morgen of later onze tomaten proeft.  Als trots familiebedrijf hebben we teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Samen met onze contracttelers streven we constant naar het telen van de lekkerste tomaten. 

De tomaten van Looye Kwekers zijn niet alleen hier, maar ook internationaal een begrip. Onze geliefde consumentenmerken, Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten, sieren de schappen van vooraanstaande retailers en gespecialiseerde groente- en fruitwinkels. Samen met 600 collega's zorg jij er straks voor dat onze smaakvolle tomaten stralen in de schappen.  

Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven. Dit zijn onze waarden en door de directie en medewerkers samen aangescherpt. Als jij jezelf hierin herkent, dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons Finance team. Samen met jou gaan wij het verschil maken! 

Start als (Junior) Controller en maak binnen no time impact! 

Sta je aan het begin van jouw carrière en ben je er klaar voor om een cruciale rol te vervullen? Looye Kwekers in Naaldwijk biedt jou als ambitieuze professional een unieke kans! Je bent een echte procesverbeteraar en bij ons krijg je de kans om verbeteringen in administratieve processen en rapportages op basis van jouw bevindingen te implementeren. Binnen deze uitdagende rol ben jij dé financiële expert die zich voor 50% van de tijd richt op financiële controle, en de overige 50% besteed je aan het ondersteunen van onze business controller én houd je je bezig met het stroomlijnen en automatiseren van administratieve processen. Is de Finance Manager of administrateur afwezig? Dan spring jij bij, waardoor de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijft. Dankzij jouw scherpe blik op de juiste KPI's en data-gedreven inzichten, laat jij écht jouw stempel achter

Wat kun je verder nog meer verwachten? 

 • Je draagt zorg voor een soepele en tijdige facturering aan onze klanten, waarbij nauwkeurigheid voorop staat én je neemt de verantwoordelijkheid voor het controleren van prijzen bij binnenkomende orders; 
 • Je stelt met zorg de wekelijkse afrekeningen op voor onze contracttelers; 
 • Je levert waardevolle inzichten door heldere weekrapportages op te stellen voor directie en afdelingsmanagers; 
 • Je onderhoudt onze kredietlimieten en zorgt voor een efficiënt debiteurenbeheer; 
 • Je ondersteunt de Finance Manager bij de CBS opgaves en de BTW aangifte; 
 • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van een volledig accountantsdossier t.b.v. de externe accountantscontrole. 
 • Heb jij ook affiniteit met business control? Dan komt dat heel goed van pas, want jouw ondersteuning aan de Business Controller is waardevol. Samen werken jullie aan verschillende rapportages, het begrotingsproces en ondersteun je in business cases. 

DIT BEN JIJ 

 • De gedreven starter met een financiële studieachtergrond, HBO werk-/denkniveau en tussen de 1 en 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Binnen deze functie bieden wij groeimogelijkheden. Dus ben jij een meer ervaren professional, dan kom je ook zeker in aanmerking; 
 • Die enthousiaste collega die altijd bereid is om nieuwe uitdagingen aan te pakken en verbeteringen te initiëren; 
 • Zelfstandig, pragmatisch en met oog voor detail: dat ben jij! 
 • Een doorzetter, die niet opgeeft als je niet gelijk de oplossing voor een probleem ziet; 
 • Met jouw analytische en conceptuele skills geef jij ons bedrijf nieuwe inzichten; 
 • Je hebt uitstekende beheersing van Excel en financiële pakketten (wij werken met Exact). We hebben rapportages in Excel die momenteel werken maar verbeterd kunnen worden voor betere veiligheid en prestaties. Daarnaast heb je ook de ambitie om te werken/ontwikkelen in Power BI;
 • Heb je ook nog eens affiniteit met de wereld van tuinbouw? Dan is dat zeker een pluspunt! 

Wat kun je van ons verwachten? 
Bij ons kun je aan het begin van jouw carrière jezelf op verschillende financiële vlakken ontwikkelen. De perfecte kans om écht impact te maken binnen een groeiende en vooruitstrevende organisatie. 

Maar er is meer: 

 • Je krijgt een uitgebreid introductie- en inwerktraject om ons bedrijf en jouw nieuwe collega's te leren kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren;  
 • Verse tomaten en ander fruit zijn altijd binnen handbereik; 
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling staat voor je klaar; 
 • Jouw groei en ontwikkeling staan centraal. Jaarlijks stellen we een ruim opleidingsbudget beschikbaar; 
 • Voor jouw functie krijg je alle benodigde tools, inclusief laptop en telefoon. 

Solliciteer nu en groei met ons mee! 
Klaar om jouw carrière te starten als (Junior) Controller bij Looye Kwekers in Naaldwijk? Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 06-14549955.

© 2023 Looye Kwekers