NaaldwijkSr. Accountmanager DACH

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze tomaten. Wij willen het beste. Met goede mensen. Met waardevolle relaties. We zijn smaakmakers. Genieten geven we met veel plezier door aan anderen. Dat maakt ons trots.

Met ruim 50 vaste medewerkers en 450 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze merken als Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen unieke manier.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit onze locatie in Naaldwijk bijdragen aan de groei van Looye Kwekers? Heb jij je sporen op commercieel gebied al verdiend en spreek je meerdere talen? Dan zijn wij op zoek naar jou als:

SENIOR INTERNATIONALE ACCOUNTMANAGER DACH

De Sr. Internationale Accountmanager adviseert en rapporteert aan de Manager Verkoop. Hij/zij werkt nauw samen met de collega’s van de marketingafdeling die verantwoordelijk zijn voor hetzelfde specifieke product uit de productportfolio van Looye en/of voor hetzelfde geografische gebied.

Als Senior Internationale Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en (laten) uitvoeren van het commerciële plan voor de Duitstalige landen in Europa. Daarnaast heb je de verantwoording over een specifiek key-product uit de productfolio van Looye. Je doet dit door zelfstandig invulling te geven aan het verkopen aan en het managen van accounts. Dit doe je op zo’n manier dat de afzet van de producten in relatie ligt tot de normen en waarden van Looye. Daarnaast ben je actief in het werven van nieuwe klanten, het aanbevelen van (nieuwe)
producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt.

Je vindt het leuk om mee te helpen bouwen aan de organisatie van de afdeling en in de toekomst zal je op vaktechnisch gebied de Junior Internationale Accountmanager gaan ondersteunen en begeleiden.

Onze ideale kandidaat:
• Beschikt over een Master/Bachelor diploma, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie.
• Heeft meer dan 5 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de FMCG-industrie.
• Is een echte netwerker en een ervaren gesprekspartner.
• Denkt vanuit de klant en voelt zich enorm aangesproken door de normen en waarden van ons bedrijf.
• Spreekt de Engelse en Duitse taal vloeiend (beheersing van Frans of Spaans is een pré).
• Vindt het leuk om regelmatig te reizen.
• Heeft ruime kennis en ervaring opgedaan van het retaillandschap in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij één van de meest vooruitstrevende en moderne ondernemingen binnen onze branche. Je zal onderdeel uitmaken van een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en daar ook nog lang niet klaar mee is. Wij kiezen onze eigen weg en laten ons niet tegenhouden door bestaande gewoonten en situaties in onze omgeving. Looye wil het beste voor zijn relaties én voor zijn medewerkers. Je zult samenwerken in een team van jonge enthousiaste collega’s, binnen een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Dat betekent dat er korte lijnen zijn, dat je veel verantwoordelijkheid op je neemt en dat je gestimuleerd wordt om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij bieden je alle ruimte om grootse plannen te bedenken en deze uit te voeren op jouw manier. Een auto, een laptop en een telefoon zijn vanzelfsprekend de standaard tools om je werk met succes te kunnen doen.


Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2019 Looye Kwekers
this
this