Werken bij Looye

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werk. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, met scherpe blik en altijd met elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven. Kijk even naar onze vacatures. Ben je net zo gepassioneerd over je werk als wij? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com

this

Naaldwijk

Medewerker Kwaliteit

Om deze functie succesvol in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een zelfstandige Medewerker Kwaliteit die beschikt over een sterk onderzoekend vermogen. Daarnaast ben je goed in plannen, organiseren en weet je de juiste prioriteiten te stellen. 

Lees meer
this

Naaldwijk

Assistent Manager Verpak

Om deze functie succesvol in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een zelfstandige Assistent Manager die in staat is om op een effectieve wijze te communiceren met andere leidinggevenden binnen verpak én met de afdelingen buiten Verpak, waaronder Kwekerijen, Verkoop en Kwaliteit. 

Lees meer
this

Naaldwijk

Medewerker Logistiek

Als Medewerker Logistiek ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van Looye. Dit houdt in dat je je bezig gaat houden met het op een efficiënte en effectieve wijze verzendklaar maken van alle producten die Looye zullen gaan verlaten. 

Lees meer
this

Sr. Accountmanager DACH

De Sr. Internationale Accountmanager adviseert en rapporteert aan de Manager Verkoop. Hij/zij werkt nauw samen met de collega’s van de marketingafdeling die verantwoordelijk zijn voor hetzelfde specifieke product uit de productportfolio van Looye en/of voor hetzelfde geografische gebied.

Lees meer
this

Naaldwijk

Jr. Financieel Administratief Medewerker

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het op een juiste en volledige manier
verwerken en controleren van diverse administratieve en/of financiële bedrijfsgegevens. Je houdt je bezig met het boeken van de inkoop en verkoopfacturen en het verzorgen van de bankmutaties. 

Lees meer

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Vermeldt hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team.   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2018 Looye Kwekers
this
this