Werken bij Looye

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werk. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, met scherpe blik en altijd met elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven.

Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

 

this

Hoofd BIO

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Bio beleid en strategie, maar ben je ook (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het verbeteren hiervan. 

naar vacature
this

Data Analist (Kwekerijen)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en analyseren van de diverse gegevens t.a.v. de realisatie van de operationele bedrijfsvoering van de teelt/productie. Daarbij kun je denken aan het identificeren van samenhang, trends, risico’s, afwijkingen en verbetermogelijkheden. Je stemt informatiebehoefte af met de manager kwekerijen en afdelingshoofden en je adviseert hen over de inrichting van informatiesystemen.  

naar vacature
this

Medewerker Onderhoud

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook voor het uitvoeren van de jaar-tot-weekplanning van terugkomende werkzaamheden. Je lost storingen zelf op, maar bent ook in staat om op het juiste moment externe expertise aan te trekken. Daarnaast doe je suggesties voor verbeteringen in de staat van machines en panden. 

naar vacature

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

We gebruiken cookies om je een betere website ervaring the bieden, sitegebruik te analyseren en relevante content te tonen. Je kunt hier meer informatie vinden over onze cookies.

Via de kun je jouw voorkeuren aanpassen.
this