Werken bij Looye

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werken. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, scherpe blik en elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven.

Met 68 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we vanuit onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen dagelijks aan onze tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. Daarom hebben wij regelmatig mogelijkheden voor nieuwe talenten en toppers in hun vakgebied!

Goede redenen om bij Looye te werken

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niets in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Valor Frisch

Sales Support Medewerker

Als Sales Support Medewerker vervul je een brede en veelzijdige commerciële rol. Zo ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van het order- en klachtenproces in het ERP-systeem (Navision). Daarnaast verwerk je de salesgegevens waardoor we over up-to-date sales data kunnen beschikken. Dagelijks heb je contact met klanten over lopende acties, orders, klachten en leveringen. Om alle processen goed te kunnen organiseren heb je intensief contact met diverse afdelingen (verkoop, productie, transport) van de teeltorganisatie over o.a. de beschikbare volumes en de kwaliteit van de tomaten. Verder komen jouw creatieve ideeën van pas bij de ondersteuning aan diverse commerciële projecten, zoals beurzen, de inzet van marketing en communicatiecampagnes en buitendienstactiviteiten. 

Vacature

AANKOMEND TEELSPECIALIST

In deze functie ga je aan de slag met het creëren van de meest ideale teeltomstandigheden voor onze tomatenplanten. Er komt namelijk heel wat bij kijken om onze tomaten zo smaakvol te krijgen! 

Als aankomend Teeltspecialist krijg je de ruimte om de verschillende aspecten van het complete teeltproces eigen te maken: van klimaatbeheer tot watermanagement, en van gewasbeoordelingen tot de inzet van gewasbeschermingsmiddelen. Je realiseert je dat een optimale en efficiënte inzet van energie van belang is en het is voor jou een uitdaging om hier het maximale uit te gaan halen. 
 

Vacature

BEDRIJFSLEIDER KWEKERIJ - Naaldwijk

Er komt heel wat bij kijken om onze tomaten zo lekker te krijgen. Het gaat met name om het creëren van de meest ideale teeltomstandigheden voor onze tomatenplanten. 

Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor het totale eindresultaat van onze kwekerij in Naaldwijk. Dus niet alleen de realisatie van een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook de financiële resultaten. 

vacature

Manager Quality Control

Looye Kwekers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, zowel op het gebied van Quality Assurance (QA) als Quality Control (QC). Wij leveren een kwaliteitsproduct. Dit begint al vanaf het moment dat onze tomaten geteeld worden. Op het moment dat onze merken verpakt naar onze afnemers gaan, dan zijn wij overtuigd van de kwaliteit en dit kunnen wij aantonen. En hierin speelt de afdeling QC een heel belangrijke rol. 

In deze nieuwe functie ben je eindverantwoordelijk voor het team van de afdeling QC. Samen met de Kwaliteitsmedewerker QC en het team van keurmeesters ga je aan de slag om het totale keurings- en onderzoeksproces van onze producten verder te professionaliseren. Dit vind jij een uitdaging, maar met jouw ervaring op het gebied van leidinggeven en procesoptimalisatie durf jij deze zeker aan! 

vacature

KWALITEITSMEDEWERKER QA

In de functie van Kwaliteitsmedewerker QA houd jij je bezig met het alle kwaliteitseisen en -processen op het gebied van certificeringen en klanteisen. Je werkt hierbij nauw samen met de Manager Kwaliteit. In deze uitdagende functie ben je dus betrokken bij het gehele kwaliteitsproces: van plant tot klant! 

Wat houdt dit eigenlijk in? Het betekent onder andere dat je interne als externe audits begeleidt en meeloopt. Daarnaast heb je direct en indirect met de consument te maken doordat je ook bent nauw betrokken bij het proces van klachtenafhandeling. 
 

Vacature

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

In de distributieketen van Looye vind je een hoop schakels. Elke schakel in de supply chain voegt iets toe aan het product. Het is jouw verantwoordelijkheid als Supply Chain Coördinator om deze keten in goede banen te leiden. Doordat jij je collega’s weet te betrekken bij het hele proces ben je in staat om met hun kennis en ervaring de samenwerking tussen de specialistische schakels te verbeteren. Dit kan soms lastiger ingewikkelder zijn dan je denkt, maar omdat jij helder communiceert is dit ook een uitdaging die jij graag aan wilt en kan gaan! 

Vacature

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

 

Verhalen van onze collega's

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hoe zij werken bij Looye ervaren. We laten je dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Stefan
1

Teeltspecialist

Stefan vertelt over zijn werk als Teeltspecialist. "Ik ga elke dag met een glimlach naar huis."

Lees dit verhaal
Irfan
2

MEDEWERKER EXPEDITIE

Irfan vertelt over zijn werk als medewerker expeditie. "Waar ik energie van krijg? Ik denk dat dat een combinatie is van de vrijheid die ik krijg om mijn functie goed in te kunnen vullen en de gezelligheid en goede werk sfeer met mijn collega’s."

Lees dit verhaal
Alexandra
3

Brand Manager

Alexandra vertelt over haar werk als Brand Manager. "Looye Kwekers is nog een echt familiebedrijf, maar groeit ook snel door! Er zijn nog veel spannende kansen en taken die wij met ons team willen en kunnen challengen - dus als je geniet van mooie uitdagingen in een jong, dynamisch team, dan zou ik je zeker aanraden om bij Looye Kwekers te solliciteren."

Lees dit verhaal
Teddy
4

Specialist Gewasbescherming

Teddy vertelt over haar werk als Specialist Gewasbescherming. "Looye heeft mij de afgelopen jaren de kans geven om mezelf op persoonlijk vlak en vak inhoudelijk te ontwikkelen. Ik ben hier enorm dankbaar voor."

Lees dit verhaal
Lennart
5

Manager Verpak

Lennart vertelt over zijn werk als Manager Verpak. "Wat ik het meest belangrijk vind voor mijn team is dat iedereen met plezier en gemotiveerd aan het werk gaat, dat mijn collega’s zich op hun gemak voelen binnen het team en dat men eerlijk naar elkaar toe is."

Lees dit verhaal
Michael
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2021 Looye Kwekers