Werken bij Looye

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werken. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, scherpe blik en elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven.

Met 68 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we vanuit onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen dagelijks aan onze tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. Daarom hebben wij regelmatig mogelijkheden voor nieuwe talenten en toppers in hun vakgebied!

Internationaal Accountmanager Duitsland

Jouw focus ligt op het uitbouwen van onze merken in Duitstalige landen: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Bestaande en nieuwe klanten kunnen rekenen op jouw aandacht en expertise. Je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers. De introductie van onze smaakvolle tomaten is een perfecte samenwerking tussen jou en de retailer!

Vacature

(JUNIOR) CONTROLLER

Sta je aan het begin van jouw carrière en ben je er klaar voor om een cruciale rol te vervullen? Looye Kwekers in Naaldwijk biedt jou als ambitieuze professional een unieke kans! Je bent een echte procesverbeteraar en bij ons krijg je de kans om verbeteringen in administratieve processen en rapportages op basis van jouw bevindingen te implementeren. Binnen deze uitdagende rol ben jij dé financiële expert die zich voor 50% van de tijd richt op financiële controle, en de overige 50% besteed je aan het ondersteunen van onze business controller én houd je je bezig met het stroomlijnen en automatiseren van administratieve processen. Is de Finance Manager of administrateur afwezig? Dan spring jij bij, waardoor de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijft. Dankzij jouw scherpe blik op de juiste KPI's en data-gedreven inzichten, laat jij écht jouw stempel achter.

Vacature

Online Marketeer

Je zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen uit de Looye doelgroep, online in contact komen met de Looye merken. Dit doe je datadriven want je bent continu op zoek naar de ideale mix van online middelen, om Looye zo aantrekkelijk mogelijk te positioneren. Je adviseert over de te gebruiken monitoring programma’s ook bouw je een efficiënt dashboard rapport.

Vacature

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Ben jij een Supply Chain Specialist op zoek naar de perfecte balans tussen operatie en strategie? Bij ons krijg je de vrijheid om ketenprocessen optimaal in te richten in een platte organisatie met korte lijnen. Wij waarderen jouw ondernemerschap en enthousiasme en werken graag samen om persoonlijke én bedrijfsdoelen te behalen.

Vacature

Goede redenen om bij Looye te werken

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niets in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

 

Verhalen van onze collega's

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hoe zij werken bij Looye ervaren. We laten je dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Stefan
1

Teeltspecialist

Stefan vertelt over zijn werk als Teeltspecialist. "Ik ga elke dag met een glimlach naar huis."

Lees dit verhaal
Irfan
2

MEEWERKEND VOORMAN

Irfan vertelt over zijn werk als medewerker expeditie. "Waar ik energie van krijg? Ik denk dat dat een combinatie is van de vrijheid die ik krijg om mijn functie goed in te kunnen vullen en de gezelligheid en goede werk sfeer met mijn collega’s."

Lees dit verhaal
Teddy
3

Specialist Gewasbescherming

Teddy vertelt over haar werk als Specialist Gewasbescherming. "Looye heeft mij de afgelopen jaren de kans geven om mezelf op persoonlijk vlak en vak inhoudelijk te ontwikkelen. Ik ben hier enorm dankbaar voor."

Lees dit verhaal
Michael
© 2023 Looye Kwekers