Arbeiten bei Looye Kwekers

Harte Arbeiter mit sanften Händen

Köstliche Tomaten zu kultivieren, ist manchmal harte Arbeit. Vor allem für Mutter Natur. Bei Looye Kwekers tun wir unser Bestes, um sie dabei so gut wie möglich zu unterstützen. Das tun wir auf unsere ganz eigene einzigartige Art und Weise. Mit sanfter Hand, scharfem Blick und immer miteinander. Denn zusammen bringen wir bei jedem Einzelnen das Beste zutage. Dadurch bringen wir auch immer den besten Geschmack in unseren Tomaten hervor. Sehen Sie sich unsere freien Stellen an. Sind Sie auch so leidenschaftlich in Bezug auf Ihre Arbeit wie wir? Dann können Sie natürlich immer eine Initiativbewerbung schicken an werken@looye.com

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Ben jij een Supply Chain Specialist op zoek naar de perfecte balans tussen operatie en strategie? Bij ons krijg je de vrijheid om ketenprocessen optimaal in te richten in een platte organisatie met korte lijnen. Wij waarderen jouw ondernemerschap en enthousiasme en werken graag samen om persoonlijke én bedrijfsdoelen te behalen.

Vacature

Junior Teeltspecialist

Wil jij bijdragen aan het telen van tomaten op een unieke, eigen manier? Wil je alles leren van onze ervaren teeltspecialisten, met behulp van ons opleidingsbudget? Ons mooie familiebedrijf geeft je graag de mogelijkheid om met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Je krijgt veel vrijheid om deze functie in te vullen!

Vacature

Internationaal Accountmanager New Business

Ben jij als Internationaal Accountmanager altijd op zoek naar het scoren van een nieuwe deal en ben je echt een netwerker? Vind je het leuk om te reizen voor je werk en de markt in verschillende gebieden te verkennen, kom dan bij ons familiebedrijf werken!

Vacature

Quality Research Specialist

Ben jij als Quality Research Specialist analytisch sterk. Heb je een passie voor kwaliteit en oog voor detail en ben je in staat om zelfstandig te werken, maar ook goed te kunnen samenwerken met verschillende teams binnen de organisatie? Dan hebben we voor jou als nieuwsgierige Quality Research Specialist een geweldige kans!

Vacature

SENIOR MACHINE OPERATOR

Wil je deel uitmaken van het productie team in de verpakafdeling van tomaten, waar je tevens kunt optimaliseren en mee kunt denken over verbeteringen? Vindt je het niet erg om jouw directe collega’s te helpen tijdens drukte, ook al behoort het werk niet tot jouw kerntaken? En hou je van vroeg opstaan en werken in een dynamische productieomgeving? Dan zoeken we jou!

VACATURE

GOEDE REDENEN OM BIJ LOOYE TE WERKEN

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niet in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hij zij werken bij Looye ervaren. We laten jullie dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Michael
© 2023 Looye Kwekers