Working at Looye Kwekers

Hard workers with gentle hands

Growing tasty tomatoes can be hard work. Particularly for Mother Nature. At Looye Kwekers we do our very best to give her a helping hand. And we do that in our own unique way – with a gentle touch, a keen eye and always working as a team. Because together we get the very best out of each other, and that means we always get the best flavour out of our tomatoes. Are you just as passionate about your work as we are? Then take a look at our vacancies. Even if there aren’t any at the moment, feel free to send your CV to werken@looye.com at any time.

Internationaal Accountmanager Duitsland

Als Internationaal Accountmanager focus je je op het uitbouwen van onze merken in Duitssprekende landen: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is jouw ambitie om dé kennishouder van de retailer te worden, in de breedste zin van het woord: je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers. Het wordt jouw taak om meer retailers voor te bereiden op de introductie van onze smaakvolle tomaten!

Vacature

Senior Brand Manager

Als Senior Brand Manager ben je eindverantwoordelijk voor het laden van het Looye corporate merk en de daarbij behorende sub-merken. Je richt je op het aantrekkelijk positioneren van onze merken richting de verschillende sub(doel)groepen. 

Vacature

Commercieel Assistent

Jouw focus ligt op het uitbouwen van onze producten bij onze Nederlandse en Belgische klanten. Met jouw ondersteuning kunnen de accountmanagers onze merken optimaal presenteren bij onze klanten. Het is een rol met heel veel interactie, zowel intern als extern. 

Vacature

Online Marketeer

Je zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen uit de Looye doelgroep, online in contact komen met de Looye merken. Dit doe je datadriven want je bent continu op zoek naar de ideale mix van online middelen, om Looye zo aantrekkelijk mogelijk te positioneren. Je adviseert over de te gebruiken monitoring programma’s ook bouw je een efficiënt dashboard rapport.

Vacature

Marketing Medewerker

Jouw marketing collega’s en jij mogen de lekkerste tomaten van Nederland en haar eigenzinnige kwekers in de spotlight zetten. Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in ons gezellige marketing team.

Vacature

MACHINE OPERATOR / LOGISTIEK MEDEWERKER

Jij bent verantwoordelijk voor onze verpakkingsmaterialen. Je bedient de dozenmachine en lost (kleine) storingen op. Kom je er zelf niet uit dan informeer je onze technische dienst. Door jouw werk zijn er altijd voldoende verpakkingsmiddelen voor onze verpak afdeling.

Vacature

Logistiek medewerker

In deze functie ben je verantwoordelijk voor inkomende producten. Je ontvangt de chauffeurs, geeft ze een bakkie koffie en controleert binnenkomende orders op kwaliteit en hoeveelheid. Je controleert de documenten en zorgt dat alles op de juiste plek terecht komt. Jij en het hele team logistiek zijn verantwoordelijk voor de juiste producten, op de juiste tijd en natuurlijk op de juiste plek.

Vacature

GOEDE REDENEN OM BIJ LOOYE TE WERKEN

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niet in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hij zij werken bij Looye ervaren. We laten jullie dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Michael
© 2023 Looye Kwekers