Working at Looye Kwekers

  • Experience Looye in 360 °

Hard workers with gentle hands

Growing tasty tomatoes can be hard work. Particularly for Mother Nature. At Looye Kwekers we do our very best to give her a helping hand. And we do that in our own unique way – with a gentle touch, a keen eye and always working as a team. Because together we get the very best out of each other, and that means we always get the best flavour out of our tomatoes. Are you just as passionate about your work as we are? Then take a look at our vacancies. Even if there aren’t any at the moment, feel free to send your CV to werken@looye.com at any time.

GOEDE REDENEN OM BIJ LOOYE TE WERKEN

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niet in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Valor Frisch

Sales Support Medewerker

Als Sales Support Medewerker vervul je een brede en veelzijdige commerciële rol. Zo ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van het order- en klachtenproces in het ERP-systeem (Navision). Daarnaast verwerk je de salesgegevens waardoor we over up-to-date sales data kunnen beschikken. 
Dagelijks heb je contact met klanten over lopende acties, orders, klachten en leveringen. Om alle processen goed te kunnen organiseren heb je intensief contact met diverse afdelingen (verkoop, productie, transport) van de teeltorganisatie over o.a. de beschikbare volumes en de kwaliteit van de tomaten. Jij zorgt er samen met Key Accountmanager voor dat alles op rolletjes verloopt.  Verder komen jouw creatieve ideeën van pas bij de ondersteuning aan diverse commerciële projecten, zoals beurzen, de inzet van marketing en communicatiecampagnes en buitendienstactiviteiten. 

Vacature

ENERGIEMANAGER (FULLTIME)

In deze functie ga je spelen op de Energiemarkt: inkopen, verkopen, adviseren, plannen maken en bijsturen indien nodig. 

Als Energiemanager heb je de mooie en belangrijke taak om samen met de bedrijfsleiders en teeltspecialisten van de kwekerijen zo energiezuinig met energie om te gaan en de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden. In deze rol maak je dus echt een groot verschil! Voor ons bedrijf en de wereld! 

Vacature

Office Assistent Burgerveen (Fulltime)

In deze functie houd je je onder meer bezig met het verwerken van de urenlijst van de uitzendkrachten, het controleren van de facturen en andere licht administratieve werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van onze bezoekers, het bijhouden van de vergaderruimten, kantine en andere voorzieningen op ons kantoor.

 

Vacature

FULLTIME

MANAGER IT & (BI) DATA MANAGEMENT

De Manager IT & (BI) Data Management is verantwoordelijk enerzijds voor het technisch en functioneel beheer van het IT landschap en anderzijds de juiste opzet, inrichting, samenhang en werking van het volledige informatie landschap. We werken binnen Looye met een “Best of breed” IT landschap, waar we informatiestromen ontsluiten in ons Power BI platform. Dit doe je samen met je team bestaande uit een business IT en support IT medewerker en samen met onze leveranciers. Een security first mentaliteit is voor jou logisch. 

Vacature

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER RETAIL EN TEAMLEIDER (FULLTIME)

Als internationaal accountmanager retail focus je je op het uitbouwen van onze producten in onder andere Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Bij een aantal mooie accounts zijn onze tomaten al een aantal jaren verkrijgbaar en jij onderhoudt op een duurzame wijze deze relaties. Ook acquisitie pak je actief op. Jouw gedrevenheid en ervaring in deze landen is van harte welkom. Het is jouw ambitie om dé kennishouder van de retailer te worden, in de breedste zin van het woord: je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers. De accounts in deze landen voeren onze premium merken nog niet, maar die ambitie is er wel. Het wordt jouw taak om deze retailers voor te bereiden op de introductie van onze smaakvolle tomaten! 

Daarnaast geef je leiding aan de commerciële binnendienst, bestaande uit twee collega’s. Je bent dus eindverantwoordelijk voor het reilen en zijlen van de binnendienst. Je komt verder te werken in een team van totaal zeven sales professionals en werkt veel samen met onze vier marketing professionals. Je rapporteert aan de commercieel directeur. 

Vacature

Manager Verpak

Als Manager Verpak ben je de sturende en verbindende kracht van de Verpakafdeling. Op deze afdeling verpakken we dagelijks met een dag- en avondploeg onze heerlijke tomaten. Dit doen we met 200 – 300 medewerkers uit verschillende landen en culturen. Je houdt je vooral bezig met het optimaliseren van de processen, zorgen dat de mensen met plezier hun werk doen en je zoomt regelmatig uit om de juiste strategie te bepalen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de collega’s van Verpak, operationeel directeur en de collega’s van de andere afdelingen.

Vacature

IT Medewerker (Fulltime)

Als IT medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van het IT-landschap en de ondersteuning aan gebruikers. Jij hebt security hoog in het vaandel staan. Je zorgt ervoor dat het landschap op niveau is en doet verbetervoorstellen waar nodig. 

Vacature

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen naar werken@looye.com. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team. 

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hij zij werken bij Looye ervaren. We laten jullie dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Michael
Newsletter

Stay up to date with Looye Kwekers

Subscribe to our newsletter to receive a monthly up
© 2022 Looye Kwekers