SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groente- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

FULLTIME

WAT GA JE DOEN?
In de distributieketen van Looye vind je een hoop schakels. Elke schakel in de supply chain voegt iets toe aan het product. Het is jouw verantwoordelijkheid als Supply Chain Coördinator om deze keten in goede banen te leiden. Doordat jij je collega’s weet te betrekken bij het hele proces ben je in staat om met hun kennis en ervaring de samenwerking tussen de specialistische schakels te verbeteren. Dit kan soms lastiger ingewikkelder zijn dan je denkt, maar omdat jij helder communiceert is dit ook een uitdaging die jij graag aan wilt en kan gaan! 

In plaats van reactief te zijn, moeten we er met elkaar voor zorgen dat we naar een proactieve organisatie gaan. We willen naar een organisatie die zoveel mogelijk incidenten kan voorkomen. Je bent dan ook echt bezig met de toekomst van het bedrijf door de gehele supply chain te verbeteren.

Nu ben je in deze functie uiteraard niet bezig met de details; dat doen de verantwoordelijken voor de individuele ketenonderdelen. Het is vooral jouw taak om al deze verschillende actoren en ketenonderdelen goed met elkaar te laten communiceren. Wanneer je ziet dat er in een keten iets verkeerd loopt, zorg je ervoor dat dit, samen met de desbetreffende schakel in de supply chain, opgelost wordt. 

Maar het gaat verder dan dat. Deze functie kun je onderverdelen in drie hoofdtaken: chain control, incidentmanagement en business continuity management.
Ook op strategisch niveau denk je dus na om aan de supply chain van de toekomst te werken. Hiermee ga je echt impact maken. Dus niet alleen het operationele, maar ook het strategische aspect van de functie maakt deze functie altijd uitdagend.

WAT BRENG JE MEE?  
De functie van Supply Chain Coördinator is een nieuwe functie bij Looye Kwekers. Dit betekent dat je de kaders en de middelen krijgt om hier een verdere optimale invulling aan te geven. Wij bieden de start, jij bepaalt mede hoe de functie uiteindelijk in de praktijk invulling krijgt. Een functie voor een echte pionier! 

Het pionieren maakt ook dat dit niet alleen een bureaufunctie is. Je gaat ook aan de slag met de praktische kant van de supply chain: alleen dan kun je inzichtelijk krijgen waar de verbeterslagen te maken zijn. 

Voor deze functie zoeken we bij voorkeur naar een ervaren kandidaat, maar we staan ook open voor starters die hun ervaring hebben opgedaan tijdens hun opleiding. 

Verder:
•    Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding in logistieke richting;
•    Ben je al ervaren in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de AGF-sector; 
•    Werk en ben jij nauwkeurig;
•    Kent het verzamelen en vertalen van data voor jou geen geheimen. Je weet dit om te zetten in de juiste acties; 
•    Ben je communicatief zeer vaardig op verschillende niveaus: je schrijft foutloos een keurige brief maar je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden;
•    Spreek en schrijf je, naast het Nederlands, goed Engels en bij voorkeur ook Spaans;
•    De standplaats is Naaldwijk, maar je zult ook regelmatig naar onze locatie in Burgerveen afreizen of naar onze contracttelers. In bezit zijn van rijbewijs B is daarom een vereiste;
•    Ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken. Daarnaast:
-    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
-    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
-    Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
-    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan; 
-    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
-    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze locatieauto.

INTERESSE? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via e-mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling HR. Zij zijn bereikbaar per e-mail of via 0174-520060. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

© 2024 Looye Kwekers