INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER RETAIL EN TEAMLEIDER (FULLTIME) 

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER RETAIL EN TEAMLEIDER (FULLTIME) 

WAT GA JE DOEN?
Als internationaal accountmanager retail focus je je op het uitbouwen van onze producten in onder andere Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Bij een aantal mooie accounts zijn onze tomaten al een aantal jaren verkrijgbaar en jij onderhoudt op een duurzame wijze deze relaties. Ook acquisitie pak je actief op. Jouw gedrevenheid en ervaring in deze landen is van harte welkom. Het is jouw ambitie om dé kennishouder van de retailer te worden, in de breedste zin van het woord: je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers. De accounts in deze landen voeren onze premium merken nog niet, maar die ambitie is er wel. Het wordt jouw taak om deze retailers voor te bereiden op de introductie van onze smaakvolle tomaten! 
Daarnaast geef je leiding aan de commerciële binnendienst, bestaande uit twee collega’s. Je bent dus eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de binnendienst. Je komt verder te werken in een team van totaal zeven sales professionals en werkt veel samen met onze vier marketing professionals. Je rapporteert aan de commercieel directeur. 

WAT BRENG JE MEE?  
•    Je bent een commercieel talent met een bewezen trackrecord in retail.
•    Je hebt ervaring met het voeren van private labels in vers, bij voorkeur in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.
•    Je bent een professionele gesprekspartner en spreekt en schrijft vloeiend Engels, Spaans is een pre.
•    Je hebt ervaring met strategisch accountmanagent.
•    Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding op zak en minimaal 4 jaar ervaring in deze of vergelijkbare functie.
•    Je bent gericht op relatie en doelgericht.
•    Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief en je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden.
•    Je bent enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend en gek op sales! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus veel impact maken. 

Daarnaast bieden wij:

  • Een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt).
  • Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s.
  • Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht.
  • Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan. 
  • Hebben wij een gunstige pensioenregeling. 
  • Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget.
  • Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een leaseauto, laptop en een telefoon.

INTERESSE? 
Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met Lucinda de Jong van de afdeling HR. Lucinda is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060.
 

© 2024 Looye Kwekers