NaaldwijkPlanner

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk. 


Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten. 


De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Zie jij het als een uitdaging om op een efficiënte en zorgvuldige wijze de geoogste tomaten en geplaatste orders samen te brengen? Ben je in staat om dit ook eenvoudig te vertalen naar taken voor de werkvloer? En kan je goed omgaan met deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van:


Planner (Verpakhal)


In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de juiste planning van alle werkzaamheden in de verpakhal, maar onderhoud je ook contact met de afdeling verkoop en de kwekerijen om de verwachte vraag en aanbod te inventariseren. Je werkt hierbij nauw samen met de chefproductie, de afdeling expeditie en de afdeling verkoop.


Wat ga je verder precies doen?
•    Je draagt zorg voor een efficiënt en heldere productieplanning
•    Je coördineert de aanwezigheid van voldoende productiemiddelen


Wat breng je mee?
•    Afgeronde HBO opleiding (logistiek en/of bedrijfskundige richting)
•    Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring (binnen AGF is een pré)
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift (beheersing van een Slavische taal is een pré)
•    Goede, sterke communicatieve vaardigheden op meerdere niveaus
•    Flexibele instelling met het oog op continue veranderende werkzaamheden
•    Ervaring met diverse soorten automatiseringssystemen
•    Heftruck en BHV certificaat (of bereidheid om deze te behalen)


Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag in onze verpakhal in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.


Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt Looye een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.

Wil je meer weten? Neem dan hier een kijkje in onze kassen.
 

© 2024 Looye Kwekers