Nederland en BelgiëAccountmanager GFS

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Honingtomaten en JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

Accountmanager GFS (Nederland en België)

Wat ga je doen?
Binnen deze nieuwe rol internationaal accountmanager GFS ga je je focussen op het uitbouwen van onze merken bij de groenten- en fruitspecialisten in Nederland en België. We hebben inmiddels een fraaie distributie met onze premiummerken opgebouwd, maar zien nog ruimte voor verbetering. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de rotatie van onze premiummerken. Dit hoef je niet alleen te doen, want onze marketing afdeling staat voor je klaar om je hierbij te ondersteunen. Je bedenkt, coördineert en voert point of sale activiteiten uit. Bij grote activiteiten krijg je support van een buitendienst, die je zelf aanstuurt. 

Ook ga je met de gehele keten aan de slag! We hebben de keten inmiddels goed in kaart gebracht, maar willen deze informatie meer gaan inzetten. Je beheert de gehele keten, van groothandel tot specialist. Er is veel ruimte voor ondernemerschap om dit op te pakken en we laten ons graag verrassen. 

Jouw gedrevenheid en ervaring is welkom om met deze rol aan de slag te gaan. Het is jouw ambitie om dé kennishouder van de groenten- en fruitspecialist te worden in de breedste zin van het woord: je bezoekt de winkels fysiek, bouwt het netwerk op in de keten en neemt initiatief voor acties op de winkelvloer. Je komt te werken in een team van vijf sales professionals en vier marketing professionals. Je rapporteert aan de commercieel directeur.  

Wat breng je mee?
•    Je hebt kennis van hoe een distributieketen werkt en in elkaar zit;
•    Je bent een commercieel talent, bij voorkeur met een netwerk in het groenten- en fruitspecialisten kanaal in Nederland en België;
•    Je bent een echte relatiebouwer en je hebt ervaring met accountmanagement;
•    Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding op zak en minimaal 3 jaar ervaring in deze of vergelijkbare functie;
•    Je bent fulltime beschikbaar;
•    Je bent een netwerker, bruggenbouwer en verbinder in hart en nieren; 
•    Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief maar je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden;
•    Ook ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!

Wat bieden wij jou?
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus veel impact maken. Daarnaast:
•    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
•    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
•    Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
•    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan; 
•    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
•    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een leaseauto, laptop en een telefoon.

Interesse? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met Lucinda de Jong van de afdeling HR. Lucinda is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Werving en selectie bureau's
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

© 2023 Looye Kwekers