Internationaal Accountmanager Retail ( België)

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambitieuze doelen en groei verder te verwezenlijken zijn we op zoek naar een ondernemende:

Internationaal accountmanager Retail (België)

Als Accountmanager ken je de Belgische markt in retail als geen ander. Je bent wekelijks op pad naar België om deze markt te veroveren. Wil je als Accountmanager meegroeien in dit mooie familiebedrijf en wil je verder bouwen aan nieuwe merken? Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent!

WAT GA JE DOEN?
Je komt te werken in een team van acht sales professionals en acht marketing professionals. Je rapporteert aan de Teamlead Sales.  
Het is jouw ambitie om te zorgen dat de Looye merken succesvol worden in België.
Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie:

  • Uitbouwen van de Looye merken bij de groenten-en fruitspecialisten in België door actief acquisitie te plegen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande klanten;
  • Bedenken, coördineren en uitvoeren van point of sale activiteiten;
  • Rotatie van de premiummerken samen met marketing en trade marketing. Bij grote activiteiten krijg je support van een buitendienst, die je zelf aanstuurt.
  • Wekelijks op pad naar de hoofdkantoren van de retailers en winkels in België. 

WAT BRENG JE MEE?
Het is voor jou een uitdaging te werken in de dynamiek die het werken met tomaten met zich meebrengt. In deze functie komt jouw gedrevenheid en ondernemerschap goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in bruikbare resultaten. 
Verder:

  • Ben je een commercieel talent met een netwerk in Retail België;
  • Ben je een echte relatiebouwer en heb je minimaal 3 jaar werkervaring met accountmanagement;
  • Heb je een HBO niveau opgebouwd tijdens je werk of een diploma behaald;
  • Ben je een netwerker, bruggenbouwer en verbinder in hart en nieren; 
  • Ben je ook enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!

WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk. Daarnaast: 

•    Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
•    Krijg je een introductietraject en een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
•    Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
•    Bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
•    Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een telefoon. 

INTERESSE?  
Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2024 Looye Kwekers