Coordinator Quality Control (QC)

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groente- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een:

Coordinator Quality Control (QC)

(Standplaats Naaldwijk)

Fulltime

WAT GA JE DOEN?
Looye Kwekers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, zowel op het gebied van Quality Assurance (QA) als Quality Control (QC). Wij leveren een kwaliteitsproduct. 
Dit begint al vanaf het moment dat onze tomaten geteeld worden. Op het moment dat onze merken verpakt naar onze afnemers gaan, dan zijn wij overtuigd van de kwaliteit en dit kunnen wij aantonen. En hierin speelt de afdeling QC een heel belangrijke rol. 

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk de afdeling QC. Samen met het team van keurmeesters ga je aan de slag om het totale keuringsproces van onze producten verder te professionaliseren. Dit zie als een mooie uitdaging en met jouw ervaring op het gebied van leidinggeven een kennis van het QC proces durf jij deze zeker aan te gaan! 

Wij willen binnen de afdeling QC niet alleen dat de keuringen adequaat doorgang vinden en de medewerkers met plezier en gemotiveerd hun werk kunnen doen, wij zoeken ook een nieuwe collega die de afdeling in zijn geheel naar een hoger niveau tilt. Dat bekent dat je ook processen in kaart gaat brengen en verbeteringen gaat doorvoeren waar nodig.

Tot slot ben jij in staat om zowel de medewerkers binnen jouw team als de andere interne en externe stakeholders op passende wijze te woord te staan. Of het nu gaat over ontwikkelgesprekken met het team, de uitkomsten van keuringen, onderzoeken en kwaliteitspunten bespreken met onze (contract)telers en/of collega’s of auditors en klanten te woord staan: jij schakelt moeiteloos over en weet mensen te overtuigen op basis van jouw kennis en expertise. Het schakelen over de voortgang van de afdeling doe je met de Directeur Product & Business Development. 

Verder:
•    Fungeer jij als gesprekspartner bij meer complexe overleggen met toeleveranciers en afnemers op het gebied van QC; 
•    Volg jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en ben je in staat om ontwikkelingen te vertalen in kansen voor de afdeling; 
•    Ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid binnen de afdeling QC; 
•    En neem jij actief deel aan het ontwerpen en invoeren van QC-procedures. 

WAT BRENG JE MEE?  

QC kent geen geheimen voor jou. Met relevante werkervaring op zak – het geniet uiteraard de voorkeur dat je ook kennis van tomaten hebt – en aantoonbare leidinggevende vaardigheden vul jij deze functie succesvol in. 

De ideale kandidaat is nieuwsgierig en ondernemend tegelijk. Je hebt een natuurlijke drive om beter te willen te worden. Dit verwacht je ook van de mensen met wie je werkt, en de organisatie voor wie je werkt! 

Jij wilt graag jouw opgedane kennis en ervaring inzetten om de afdeling QC naar een hoger niveau te tillen.  

Daarnaast: 
•    
Heb je ervaring in het gebruik van automatiseringssystemen zoals MS Office; 
•    Ben je ervaren in het werken met en het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen;
•    Werk je zeer nauwkeurig en doelgericht; 
•    Heb je een hbo werk,- en denkniveau en heb je vakgerichte opleidingen gevolgd om jouw vakkennis te vergroten en up-to-date te houden; 
•    Naast relevante werkervaring heb je ook aantoonbare leidinggevende ervaring; 
•    Beheers je zowel het Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré; 
•    Bezoek je met enige regelmaat onze teeltlocaties en die van onze contracttelers, dus ben je in het bezit van een rijbewijs B;
•    Ben je ook flexibel beschikbaar als het werk hierom vraagt. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?
 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. Wij hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken! We bieden je graag de ruimte om in lijn met onze organisatiedoelstellingen verdere invulling aan de afdeling QC te geven. 

Daarnaast:
•    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen; 
•    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
•    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten en vers fruit aan;
•    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
•    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon. 

INTERESSE?
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling HR. Zij zijn bereikbaar per mail of via 0174-520060. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

WERVING EN SELECTIEBUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


 

 

© 2024 Looye Kwekers