Manager Quality Control (QC)

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groente- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een:


Manager Quality Control (QC)

(Standplaats Naaldwijk)

Fulltime

WAT GA JE DOEN?
Looye Kwekers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, zowel op het gebied van Quality Assurance (QA) als Quality Control (QC). Wij leveren een kwaliteitsproduct. Dit begint al vanaf het moment dat onze tomaten geteeld worden. Op het moment dat onze merken verpakt naar onze afnemers gaan, dan zijn wij overtuigd van de kwaliteit en dit kunnen wij aantonen. En hierin speelt de afdeling QC een heel belangrijke rol. 

In deze nieuwe functie ben je eindverantwoordelijk voor het team van de afdeling QC. Samen met de Kwaliteitsmedewerker QC en het team van keurmeesters ga je aan de slag om het totale keurings- en onderzoeksproces van onze producten verder te professionaliseren. Dit vind jij een uitdaging, maar met jouw ervaring op het gebied van leidinggeven en procesoptimalisatie durf jij deze zeker aan! 

Wij willen binnen de afdeling QC niet alleen dat de keuringen adequaat doorgang vinden en de medewerkers met plezier en gemotiveerd hun werk kunnen doen, wij zoeken ook de kandidaat die de afdeling in zijn geheel naar een hoger niveau tilt. 

Zo willen we op termijn bijvoorbeeld een eigen onderzoeksruimte gaan ontwikkelen waar we verder kunnen gaan onderzoeken wat onze tomaten nu zo bijzonder smaakvol maakt. Dit is een van onze organisatiedoelstellingen die jij gaat vertalen naar een concreet stappenplan voor de komende jaren! Kennis en ervaring met onderzoeken en het vertalen van de resultaten naar concrete actieplannen is van belang. 

Tot slot ben jij in staat om zowel de medewerkers binnen jouw team als de andere interne en externe stakeholders op passende wijze te woord te staan. Of het nu gaat over ontwikkelgesprekken met je medewerkers, de uitkomsten van keuringen en kwaliteitspunten bespreken met onze (contract)telers, of auditors en klanten te woord staan: jij schakelt moeiteloos over en weet mensen te overtuigen op basis van jouw kennis en expertise. Het schakelen over de voortgang van de afdeling doe je met de Directeur Product & Business Development. 

Verder:
•    Fungeer jij als gesprekspartner bij meer complexe overleggen met toeleveranciers en afnemers op het gebied van QC; 
•    Volg jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en ben je in staat om ontwikkelingen te vertalen in kansen voor de afdeling; 
•    Ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid binnen de afdeling QC; 
•    En ondersteun jij de Kwaliteitsmedewerker QC bij het ontwerpen en invoeren van QC-procedures. 

WAT BRENG JE MEE?  
QC kent geen geheimen voor jou. Met relevante werkervaring op zak – het geniet uiteraard de voorkeur dat je ook kennis van tomaten hebt – en aantoonbare leidinggevende vaardigheden vul jij deze functie succesvol in. 

De ideale kandidaat is nieuwsgierig en ondernemend tegelijk. Je hebt een natuurlijke drive om beter te willen te worden. Dit verwacht je ook van de mensen met wie je werkt, en de organisatie voor wie je werkt! 

Jij wilt graag jouw opgedane kennis en ervaring inzetten om de afdeling QC naar een hoger niveau te tillen.  

Daarnaast: 
•    Heb je ervaring in het gebruik van automatiseringssystemen zoals MS Office; 
•    Ben je ervaren in het werken met en het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen;
•    Je werkt en bent zeer nauwkeurig, maar doelgericht; 
•    Heb je minimaal een relevante hbo-/WO opleiding op zak; 
•    Naast concrete werkervaring heb je ook aantoonbare leidinggevende ervaring; 
•    Beheers je zowel het Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré; 
•    Je bezoekt met enige regelmaat onze teeltlocaties en die van onze contracttelers, dus je bent in het bezit van een rijbewijs B;
•    Ben je ook buiten kantooruren beschikbaar als het werk hierom vraagt. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?
 Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken. We bieden je graag de ruimte om in lijn met onze organisatiedoelstellingen verdere invulling aan de afdeling QC te geven. 

Daarnaast:
•    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen; 
•    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
•    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten en vers fruit aan;
•    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
•    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon. 

INTERESSE?
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling HR. Zij zijn bereikbaar per mail of via 0174-520060. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

WERVING EN SELECTIEBUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


 


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2021 Looye Kwekers