Kerstrecepten

Kerst met Honingtomaten en JOYN tomaten. Looye Kwekers heeft zes heerlijke kerstrecepten ontwikkeld, om jouw Kerst nog smaakvoller te maken. 

Om te beginnen met kruidige broodknoopjes met mozzarella en Honingtomaten®. Lekker als voorgerecht of als feestelijk ontbijt!  Een heerlijk voorgerecht is dezed gemarineerde zalm. Dit Zweedse gerecht is werkelijk een feestje! De prachtige kleuren staan fantastisch op je kersttafel en het smaakt ook nog eens heerlijk. Dit is wat je noemt een showstopper. 

Lekker borrelen met Honingtomaten. Wij hebben een heerlijk borrelpank samengesteld met feestelijke Honingtomaten®-hapjes. Naast deze hapjes kan je de plank aanvullen met bijvoorbeeld brood, noten, verse vijgen, Franse kazen, fuet en confiture. 

Bij Kerst hoort ook een beetje gourmetten. Daarom introduceren wij Gourmetten 2.0 met deze vier verrassende gourmethapjes met Honingtomaten®. Vul de tafel aan met een heerlijke JOYN® tomatensalade. 

Als hoofdgerecht hebben wij een heerlijke zalm met pistache korst. Dit prachtige gerecht met zalm, pistache, geroosterde wortelen en een heerlijke salade van JOYN®- en Honingtomaten® maakt jouw kerstfeest helemaal af. 

Ben je opzoek naar een gerecht wat je al een dag van te voren kan maken en prachtig staat op jouw kersttafel? Probeer deze hartige taart. Romig en boordevol seizoensgroenten en Honingtomaten

Newsletter

Stay up to date with Looye Kwekers

Subscribe to our newsletter to receive a monthly up
© 2021 Looye Kwekers