JUNIOR PERSONEEL & ORGANISATIE ADVISEUR

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met onze merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Burgerveen en Naaldwijk kweken we tomaten op ons eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.

Met ons team van 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een sterk groeiend bedrijf en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten. Onze medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van Looye.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit ons kantoor in Naaldwijk bijdragen aan de groei van Looye en het verder professionaliseren van de afdeling P&O? Ben je recent afgestudeerd en zoek je een mooie startersfunctie? Vind je het prettig om je te focussen op de operationele werkzaamheden en vanuit daar door te groeien naar een zelfstandige adviseursrol? Is het voor jou belangrijk dat je veel ruimte krijgt om te leren? Ben jij een echte zelfstarter?

Dan zijn wij op zoek naar jou als:
 

JUNIOR ADVISEUR PERSONEEL & ORGANISATIE (fulltime)

Looye groeit snel en wij zijn daarom, ter uitbreiding van ons P&O team, op zoek naar een Jr. adviseur P&O. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de P&O vragen van jouw collega’s. Je draagt bij aan het adviseren van het management op personele vraagstukken en je hebt een ondersteunde rol in het begeleiden en adviseren van leidinggevenden met betrekking tot het P&O beleid. Je zorgt dat (nieuwe) instrumenten, procedures en systemen worden geïntroduceerd en op juiste wijze worden gebruikt en je draagt actief bij aan P&O gerelateerde projecten. Verder ben je betrokken bij alle aspecten van in-, door- en uitstroom. Het plannen en organiseren van opleidingen behoort ook tot de werkzaamheden, net als ondersteunen bij verzuimbegeleiding en het coördineren van alle activiteiten in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Je werkt hierbij nauw samen met het P&O team, bestaande uit totaal drie collega’s.

Wat breng je mee?

• Een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van HRM of Bedrijfskunde.
• Als je jouw kennis hebt aangevuld door het volgen van vakgerichte trainingen is dat een pré.
• Je hebt enige jaren (stage) ervaring in een operationele P&O rol. 
• Je kunt goed luisteren, duidelijk uitleggen en je beschikt over mensenkennis en organisatiesensibiliteit.
• Je hebt een flinke dosis energie, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
• Je bent analytisch sterk en resultaatgericht.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.
• Je hebt een goede kennis van de MS Office applicaties. Kennis van het personeelsinformatiesysteem Loket is een pré.
• Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen en bent bereid om opleidingen en/of trainingen te volgen.
 
Wat bieden wij?

Na een inwerktraject van enkele weken word je medeverantwoordelijk voor het succes van Looye Kwekers. We bieden je een uitdagende functie bij een vooruitstrevend bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Je krijgt de ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend. 

Interesse gewekt? Voor vragen over de functie kun je bellen naar Marleen van der Wel of Lucinda de Jong (beide Adviseur P&O) via 06 13957062 (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Is deze job op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com. 

© 2024 Looye Kwekers