Om mens en natuur zinvol te laten groeien
De smaak te pakken! - De smaak te pakken!

De smaak te pakken!

Back

VoedingswaardenAbout us

Looye Kwekers trotse teler van Honingtomaten en JOYN.

Gisteren, vandaag en morgen

Onze passie is al jaren onveranderd gebleven: smaakvolle tomaten kweken. Daar is meer voor nodig dan bijzondere tomatenrassen en bijzondere technische innovaties. Om smaakvolle tomaten te kweken heb je vooral een unieke manier van werken nodig. Met oog voor detail, met oog voor elkaar en met oog voor de natuur. Op deze pagina ontdek je hoe we al decennialang te werk gaan en hoe we dat nu en in de toekomst blijven doen.

 

De mensen achter onze tomaten

Kijk en luister naar de mensen van Looye Kwekers. Die zich elke dag opnieuw inzetten om mooie tomaten te kweken met een heerlijke smaak. 
 

Van gisteren tot vandaag

Het verhaal van onze heerlijke tomaten gaat terug naar het jaar 1946. Toen Jacobus Looije een groenteteeltbedrijf begon op een kleine strook grond in het Westland. Sinds die tijd is Looye Kwekers uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde tomatenkwekers van Nederland, Duitsland en België.

1946

Jacobus Looije begint een groenteteeltbedrijf.

Jacobus Looije start zijn eigen groenteteeltbedrijf in het Westland, de plek waar hij is geboren en waar hij is opgegroeid. 

Jacobus Looije begint een groenteteeltbedrijf.

Echte smaak mag een naam hebben

De pronkstukken van onze menukaart zijn natuurlijk de Looye Honingtomaten en de Looye JOYN tomaten. De Looye Honingtomaat is een van de meest smaakvolle tomaten die je vandaag de dag zult vinden. De sappige Looye JOYN tomaat is door zijn stevige structuur en door zijn ideale balans tussen zoet en zuur een fijn ingrediënt voor smaakvolle gerechten.

Alleen de beste tomaten van de oogst uit onze kassen mogen zich Looye Honingtomaat of Looye JOYN tomaat noemen. De tomaten die deze status net niet gehaald hebben, brengen we onder een ander label op de markt. Zo duiken sommige van onze tomaten onder de merknamen Dulcita en Cortez op in het groenteschap.

Vitendo

Vitendo

Dulcita

Dulcita

ICA

ICA

Migros

Migros

Dulcita beste wahl

Dulcita beste wahl

Vitendo

Vitendo

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2021 Looye Kwekers