Voor Professionals

Voor bedrijven

Tomaten zijn gezond. De tomaten van Looye Kwekers zijn bovendien ook gezond voor uw onderneming. Heeft u interesse in onze producten? Of wilt u meer weten over een gezonde samenwerking? Lees dan even verder op deze pagina. Of neem meteen contact op met onze verkoopafdeling.

honingtomaten

BEELDMATERIAAL

Op zoek naar beeldmateriaal van onze merken? Onderstaande button verwijst u naar onze beeldbank met daarin highres bestanden van Honingtomaten, JOYN en de Honingtomaten Ketchup.

Onze certificaten

Bij Looye Kwekers hebben we onze zaken goed op orde. Dit bewijzen onze verschillende certificeringen, waaronder de ISO-9001. Via onderstaande button kunt u deze bekijken. 
 

Looye in het nieuws 

Bij Looye zitten we niet stil en zijn we trots op de dingen die we doen. De dingen waar we extra trots op zijn brengen we naar buiten middels een persbericht. De onderstaande link brengt je naar een overzicht met alle persberichten van de afgelopen twee jaar. Zo ben je weer helemaal op de hoogte!

Neem contact op met onze verkoopafdeling

Voor onze klanten is alleen het allerbeste goed genoeg. Om die reden verkopen we onze tomaten helemaal zelf. Wilt u meer weten over de verkoop van onze tomaten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2019 Looye Kwekers
this

We gebruiken cookies om je een betere website ervaring te bieden, sitegebruik te analyseren en relevante content te tonen. Je kunt hier meer informatie vinden over onze cookies.

Via de kun je jouw voorkeuren aanpassen.
this