Honingtomaten onweerstaanbaar zoet

Zo zoet als honing zijn de Honingtomaten® met een frisse, zachtzure nasmaak. De combinatie van deze smaak, de glanzend rode kleur en de stevige bite maken deze cherrytomaten dé lekkerste tomaten die verkrijgbaar zijn. 

Onze Honingtomaten® worden met veel aandacht geteeld. Daarna worden de geoogste tomaten zo snel mogelijk naar de verpakhal gebracht, zodat de Honingtomaten® zo vers mogelijk bij de consument terecht komen. De smaak van onze Honingtomaten® controleren wij door wekelijks smaakproeven te organiseren.

Onweerstaanbaar zoet met een zachtzure twist - zo kunnen de Honingtomaten® van Looye Kwekers kort maar krachtig worden omschreven. 

Honingtomaten zijn de hele dag door te eten, er het bestaat niet één moment! De vele kleine alledaagse momenten worden smaakvoller, zoals een korte pauze op kantoor of vier het grote familiefeest met deze lekkernij. Of het nu voor een borrel is, als tussendoortje, als diner, maak van elk moment een bijzonder genotmoment met de Honingtomaten® van Looye. 

Plan je een heerlijke maaltijd met het gezin of wil je een kleine snack voor tussendoor of voor in de lunchbox? Ontdek veel receptideeën voor alle hobby koks hier. 
 
 
 
 

Honingtomaten met knapperige parmezaankoekjes

Naar recept
© 2024 Looye Kwekers