Kerstinspiratie

Hasselback

Een smaakvolle Kerst

Hoe je Kerst ook gaat vieren, met de Looye JOYN tomaten en Looye Honingtomaten wordt het een smaakvolle kerst. Of zoals wij zelf zeggen: Hava a merry 'red' Christmas.

Onze tomaten kunnen bij ieder gang en gerecht. Een uitgebreid menu met een aantal gangen of lekker gourmetten, wij hebben dé recepten voor je. 

Broodknoopjes

Kruidige broodknoopjes met mozzarella en Looye Honingtomaten. Lekker als voorgerecht of als feestelijk ontbijt!

Naar recept
Food can bring people together in a way nothing else could.
Yotam Ottolenghi
Zalm gravad lax

Dit Zweedse gerecht is werkelijk een feestje! De prachtige kleuren staan fantastisch op je tafel en het smaakt ook nog eens heerlijk. Dit is wat je noemt een showstopper. Let op: het marineren van de zalm duurt minimaal 24 uur.

Naar recept

Smaakvol borrelen is ook zeker iets wat bij Kerst past, hierbij passen Looye Honingtomaten uitstekend. Onderstaande borrelplank is zorgvuldig amengesteld met feestelijke Looye Honingtomatenhapjes. Naast deze hapjes kan je de plank aanvullen met bijvoorbeeld brood, noten, verse vijgen, Franse kazen, fuet en confiture. 

Of ga je liever voor gourmetten, omdat dit er stiekem toch een beetje bij Kerst hoort. Hieronder vind je gourmetten 2.0 met deze vier verrassende gourmethapjes met  Looye Honingtomaten. Vul de tafel aan met een heerlijke Looye JOYN tomatensalade. 

plank drie

Een feestelijke borrelplank met smaakvolle Looye Honingtomaten-hapjes. Vul de plank bijvoorbeeld aan met brood, noten, verse vijgen, Franse kazen, fuet en confiture.

Naar recept
gourmet

Gourmetten 2.0 met deze vier verrassende gourmethapjes met Looye Honingtomaten. Vul de tafel aan met een heerlijke Looye JOYN tomatensalade.

Naar recept

Een feestelijke servet vouwen is eigenlijk onwijs makkelijk. 

Ook is er aan inspiratie gedacht voor het hoofdgerecht. Een en heerlijke zalm met pistache korst. Dit prachtige gerecht met zalm, pistache, geroosterde wortelen en een heerlijke salade van Looye JOYN tomaten en Looye Honingtomaten maakt jouw kerstfeest helemaal af. 

Ben je opzoek naar een gerecht wat je al een dag van te voren kan maken en prachtig staat op jouw kersttafel? Probeer deze hartige taart. Romig en boordevol seizoensgroenten en Looye Honingtomaten. 

feestelijketaart

Een beeldschone hartige taart. Romig en boordevol wintergroenten en Looye Honingtomaten.

Naar recept
zalm

Dit prachtige gerecht met zalm, pistache, geroosterde wortelen en een heerlijke salade.

Naar recept
Honingtomaten
© 2024 Looye Kwekers