ALLROUND Financieel administratief medewerker

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Honingtomaten en JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

ALLROUND Financieel administratief medewerker

(32 - 38 UUR PER WEEK)

Wat ga je doen?
Binnen deze afwisselende functie met veel vrijheid, ben jij verantwoordelijk voor een breed palet aan financiële werkzaamheden voor onze vijf b.v.’s. Het ene moment ben je bezig met crediteurenbeheer, en het volgende moment buig jij je over meer complexe taken zoals de financiële verrekeningen met onze contracttelers. Het verwerken van data kent geen geheimen voor jou, net als het werken met Exact en Blue 10. Samen met jouw collega’s van de financiële afdeling til jij met jouw ervaring de processen naar een hoger niveau. En als het nodig is dan spring je ook nog eens makkelijk bij om de telefoon te beantwoorden. Dit alles doe je binnen een informele setting en in een team van vijf collega’s, waarbij je rapporteert aan de manager Finance & Control.  

Wat breng je mee?  
•    Je hebt een Mbo-opleiding afgerond in een administratieve/ financiële/economische richting, eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen als BKB, PDB, MBA;
•    Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring waardoor je in staat bent om verbeteringen door te voeren;
•    Je hebt kennis van en bent ervaren in het werken met geautomatiseerde systemen, waaronder boekhoudkundige pakketten en EXCEL; 
•    Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief, maar je weet je ook goed staande te houden in gesprekken met collega’s en externe partijen;
•    Daarnaast heb je ook een goede kennis van de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre;
•    Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat om zelfstandig administratieve problemen op te lossen; 
•    Je vindt persoonlijke ontwikkeling, ook binnen je vakgebied, belangrijk;  
•    Tot slot ben je enthousiast, nauwkeurig, stressbestendig, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

Wat bieden wij jou? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om samen met jouw collega’s aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus veel impact maken. Daarnaast:
•    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
•    Werk je binnen een leuk team met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
•    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan en staat er ook dagelijks vers fruit in de kantine; 
•    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
•    Zorgen wij voor een fijne werkomgeving waar je alle tools krijgt om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop;
•    Maakt een marktconform salaris uiteraard onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. 

Interesse? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. We nemen alleen volledige sollicitaties in behandeling. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Bij vragen over de vacature of de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@looye.com of via 0174-520060. 

Werving en selectie bureau's
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

© 2024 Looye Kwekers