Bedrijfsleider kwekerij - Naaldwijk

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 
 

BEDRIJFSLEIDER
KWEKERIJ - NAALDWIJK

FULLTIME

Er komt heel wat bij kijken om onze tomaten zo lekker te krijgen. Het gaat met name om het creëren van de meest ideale teeltomstandigheden voor onze tomatenplanten. 

Als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor het totale eindresultaat van onze kwekerij in Naaldwijk. Dus niet alleen de realisatie van een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook de financiële resultaten. 

Je stuurt daarnaast de teeltspecialist, gewasbeschermingsspecialist, teamleider arbeid en de technische dienst van de kwekerij aan. Hierbij werk je volgens het Looye Teeltbeleid en conform de teeltstrategie van de kwekerij. 

Uiteraard sta je niet alleen in deze functie, je werkt namelijk nauw samen met de collega’s van Kwaliteit, Verkoop, Finance en HR. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operationeel Directeur, voor wie jij het eerste aanspreekpunt bent binnen de kwekerij.  

Wat ga je verder precies doen?
Jij bent met jouw analytische en ondernemende vaardigheden prima in staat om op de juiste manier resultaten beoordelen en knelpunten signaleren. Deze weet je – mede door jouw ervaring – om te zetten in verbeterpunten. Door de goede contacten met onze contracttelers, -partners en leveranciers ben jij goed geïnformeerd en houd jij je kennis up to date. 

Met jouw communicatieve vaardigheden zit het goed. Je bent in staat om duidelijke verwachtingen naar jouw team uit te spreken, en hen te motiveren om elke dag het beste uit zichzelf en ons product te halen. Maar ook in pittige gesprekken weet jij je goed staande te houden.  

Verder: 
•    Stel jij rapportages op ten behoeve van de directie; 
•    Ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onder andere het arbo-, milieu- en kwaliteitsbeleid op de locatie;
•    Geef je uitvoering aan het personeelsbeheer op de locatie;
•    Denk je actief mee over efficiënt gebruik van energie en geef je richting aan het energiebeleid;
•    Draai je tot slot met je collega’s mee in het storingsdienstrooster (ongeveer eens per drie weken). 

Wat breng je mee?
Allereerst heb je hebt oog voor detail en een passie voor de tuinbouw, in het bijzonder voor de teelt van een smaakvolle tomaat! We staan open voor kandidaten met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, maar ook voor kandidaten die dit als een mooie vervolgstap zien in hun carrière. Daarnaast ben je in het bezit van: 
•    Een afgeronde agrarische hbo-opleiding (HAS of teelt specifiek);
•    Minimaal 8 jaar ervaring in leidinggevende rol;
•    Relevant teeltervaring;
•    Ervaring met MS Office en kennis van glastuinbouw gerelateerde besturingssystemen (bijvoorbeeld van Priva installatie);
•    In bezit van rijbewijs B
•    In het bezit van een spuitlicentie en BHV-certificaat (of de bereidheid om deze te halen);
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. 

Wat bieden wij jou? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken!

Daarnaast:
-    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de verpak en kantoor);
-    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
-    Krijg je een goede begeleiding van je collega bedrijfsleider, teeltspecialist en de Operationeel Directeur om je zo volop te kunnen ontwikkelen;
-    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
-    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan; 
-    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop, telefoon en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze locatieauto. 

Interesse? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met Marleen van der Wel van de afdeling HR. Zij is bereikbaar via marleen.vanderwel@looye.com of op telefoonnummer 06- 13957062. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


 

© 2023 Looye Kwekers