Commercieel assistent

Looye laat mensen al 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen.

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega’s de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.

Door groei heeft onze salesafdeling behoefte aan een: 

COMMERCIEEL ASSISTENT  
(32-38 UUR) 

 

WAT GA JE DOEN? 

Jouw focus ligt op het uitbouwen van onze producten bij onze Nederlandse en Belgische klanten. Persoonlijke aandacht is belangrijk in duurzame relaties en daar ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor. Met jouw ondersteuning kunnen de accountmanagers onze merken optimaal presenteren bij onze klanten. Het veelzijdige takenpakket zoals klantbeheer, productintroducties, promotionele activiteiten en resultatenanalyse is bij jou in goede handen.  

Om tot goede resultaten te komen zal je contact onderhouden met klanten en met collega’s binnen de afdelingen binnendienst, (trade)marketing, inkoop, finance en supply chain. Het is een baan met heel veel interactie, zowel intern als extern. 

Het wordt jouw taak om samen met de accountmanagers onze klanten te helpen met het maximaliseren van de verkoopresultaten en retailers voor te bereiden op de introductie van meer smaakvolle tomaten!  

WAT BRENG JE MEE?   

 • Je bent een commercieel talent. 
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. 
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een commerciële (sales) functie/stage. Ervaring in de food, FMCG of de retailsector is een pré.  
 • Je vindt relaties én resultaat belangrijk. 
 • Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief en je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden. 
 • Je bent enthousiast, gedreven, proactief, ondernemend en gek op sales! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!  

WAT BIEDEN WIJ JOU?  

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat iedereen van onze tomaten moet kunnen genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan het bouwen van een prachtig merk. Je kan dus veel impact maken.  

Daarnaast: 

 • zorgen we voor een introductietraject en een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
 • bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
 • hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
 • vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een fors persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
 • krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een  laptop en een telefoon. 

INTERESSE?  

Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Kimberley Adriaans. Kimberley is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060. 

Informatie voor werving en selectiebureaus

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten zelf. We begrijpen dat je als intermediair de kandidaten onze toffe posities wilt voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd aan Looye worden aangeboden als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2024 Looye Kwekers