NaaldwijkJr. financieel administratief medewerker

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met merken als Honingtomaten®, JOYN® en Subliem® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.

Met ruim 50 vaste medewerkers en 450 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit ons kantoor in Naaldwijk bijdragen aan de groei van Looye? Weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou als: 

JUNIOR FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het op een juiste en volledige manier verwerken en controleren van diverse administratieve en/of financiële bedrijfsgegevens. Je houdt je bezig met het boeken van de inkoop en verkoopfacturen en het verzorgen van de bankmutaties. Ook verricht je overige werkzaamheden zoals het aannemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers.

Voor deze vacature zoeken we een collega die 32 tot 38 uur per week beschikbaar is.

Wat breng je nog meer mee?
• Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een financiële/economische richting.
• 0 tot 2 jaar relevante werkervaring.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal (kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré).
• Kennis van MS office en boekhoudkundige pakketten (kennis van Exact is een pré)
• In staat om zelfstandig en accuraat te werken
• Goede communicatieve vaardigheden.
• Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• De bereidheid om (interne) opleidingen te volgen.

Wat bieden wij?
Na een inwerktraject van enkele weken ga je aan de slag op de afdeling Finance & Control in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal geroemd wordt. De werksfeer is informeel, betrokken en respectvol. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers in een prettige werkomgeving werken.

Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.
De smaak te pakken!

© 2024 Looye Kwekers