Hoofd Bio

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk. 


Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten. 


De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Kan jij samen met jouw team van gewasbeschermingsspecialisten zorgen voor de optimale uitvoer van beleid en strategie binnen de kwekerijen van Looye? Zie jij een uitdaging in het zorgdragen voor een biologisch evenwicht in onze kwekerijen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van: 


Hoofd Bio


In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Bio beleid en strategie, maar ben je ook (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het verbeteren hiervan. Naast een coördinerende rol, ben je operationeel ook actief met onder meer het opleiden en begeleiden van medewerkers. Voor onze leveranciers ben je het eerste aanspreekpunt. Je werkt nauw samen met de teeltspecialisten en het Hoofd Arbeid. 
Wat ga je verder precies doen?
•    Je stelt de gewasbeschermingsplannen op en bewaakt de uitvoer hiervan.
•    Je coördineert proeven en onderzoeken. Je gebruikt jouw analytische vaardigheden om de resultaten om te zetten in het verbeteren van geldende protocollen en strategie.
•    Je bewaakt de eenheid in de uitvoer van de werkzaamheden bij de kwekerijen in Naaldwijk en Burgerveen. 

Wat breng je mee?
•    Minimaal een afgeronde HBO opleiding (HAS of gewasbeschermings-specifiek)
•    Ervaring met en kennis van ziekten en plagen in tomatenteelt
•    Spuitlicentie en rijbewijs B
•    Een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (beheersing van een Slavische taal is een pré)


Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op onze kwekerijen in Naaldwijk en Burgerveen. De standplaats is in overleg, echter verwachten we van je dat je jouw tijd tussen beiden locaties goed verdeeld. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.
Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt Looye een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.

Wil je meer weten? Neem dan hier een kijkje in onze kassen.

© 2024 Looye Kwekers