MACHINE OPERATOR / LOGISTIEK MEDEWERKER

 • Ervaar Looye in 360°

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen.

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega’s de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.  

Voor ons dynamische logistieke team zijn we op zoek naar: 

MACHINE OPERATOR / LOGISTIEK MEDEWERKER  

(FULLTIME) 

WAT GA JE DOEN? 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze verpakkingsmaterialen. Je bedient de dozenmachine en lost (kleine) storingen op. Kom je er zelf niet uit dan informeer je onze technische dienst. Door jouw werk zijn er altijd voldoende verpakkingsmiddelen voor onze verpak afdeling. Alles staat overzichtelijk in de daarvoor bestemde stellingen. Daarnaast is een deel van je dagelijkse werkzaamheden logistiek en zal je ingewerkt worden op andere functies binnen logistiek om je collega’s te ondersteunen of vervangen bij vakantie of ziekte. 

WAT BRENG JE MEE?   

 • Je hebt een achtergrond in logistiek door ervaring en/of opleiding. 
 • Je hebt kennis en interesse in techniek en eerder een machine bediend. 
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te halen. 
 • Je hebt een VCA-basis diploma of wilt deze halen. 
 • Voor onderlinge communicatie en de administratieve taken is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst. 
 • Je kan goed zelfstandig werken maar vindt teamwerk ook belangrijk. En: je houdt van gezelligheid!  

WAT BIEDEN WIJ JOU?  

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat iedereen van onze tomaten moet kunnen genieten!  

Daarnaast: 

 • zorgen we voor een introductietraject en een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou; 
 • bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
 • hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
 • vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een fors persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen. 

INTERESSE?  

Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Naomi Kievit. Naomi is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060. 

Informatie voor werving en selectiebureaus: 

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten zelf. We begrijpen dat je als intermediair de kandidaten onze toffe posities wilt voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd aan Looye worden aangeboden als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2023 Looye Kwekers