International Brand Manager

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Dit doen we op een zinvolle, stijlvolle en smaakvolle wijze. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de toonaangevende kwekers van Nederland. 

Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks met plezier aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. 

De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Weet jij met jouw ervaring de consument echt te raken? Wil je jouw marketing skills inzetten voor een bijzonder mooie uitdaging, namelijk merken bouwen in AGF? Ben je creatief, gepassioneerd en daadkrachtig? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van:

International Brand Manager

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het merkenbeleid, welke bestaat uit Honingtomaten® en JOYN® . Deze merken ga je verder uitbouwen tot een nog groter succes. Je houdt je bezig met het maken en uitvoeren van marketing (jaar)plannen. Samenwerken met diverse externe bureaus pak je moeiteloos op. Je zet jouw bewezen ervaring met het ontwikkelen en uitrollen van diverse campagnes in, met als doel het werkelijk raken van de consument (met zowel ATL als BTL ondersteuning). Daarnaast werk je samen met de overige collega’s van de afdeling (trade)marketing, R&D, verkoop, verpak, en financiën. Je bent actief in meerdere West-Europese landen, met een sterke focus op Duitsland. Je bent een echte teamplayer, die geen operationele uitdaging uit de weg gaat. 

Wat ga je verder precies doen?

  • Je bent een merkenbouwer. Samen met de sr. Brand manager bepaal je de positie van de premium merken in de markt en bouw je die verder uit;
  • Je werkt planmatig: binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de strategische marketingplannen van de premium merken;
  • Je bent verantwoordelijk voor alle marketing & (interne)communicatie omtrent de merken. Je weet als geen ander trends en ontwikkelingen binnen de Duitse markt te signaleren en daarop in te spelen;
  • Je groeit mee binnen de organisatie en bent in die zin ook de regisseur van je professionele en persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen Looye Kwekers. 

Wat breng je mee?

  • Een HBO-WO opleiding in de richting van bedrijfseconomie of marketing/communicatie;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen een merk FMCG-omgeving;
  • Ervaring met Brand Management en diverse verkoopkanalen;
  • Ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes;
  • Ervaring met het aansturen van externe bureaus;
  • Kennis van de Duitse markt en bij voorkeur ook van België en Nederland.

Wat bieden wij?

Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend.

Interesse? Solliciteer via de website van Michael Page of neem voor meer informatie contact op met Mariya Stancheva; MariyaStancheva@michaelpage.nl onder vermelding van het referentie nummer: #193678

© 2023 Looye Kwekers