Administratief medewerker P&O en Finance

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Dit doen we op een zinvolle, stijlvolle en smaakvolle wijze. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de toonaangevende kwekers van Nederland. 


Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks met plezier aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. 

Ben jij een echte doener en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Kun jij garant staan voor kwaliteit, snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de (personeels)administratie? Ben je in staat het grote geheel in de gaten te houden en kun je prioriteiten stellen? Vind je integriteit vanzelfsprekend? En ben jij dan ook nog eens iemand die van een lekker werktempo houdt en energie uitstraalt? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van:

Administratief medewerker P&O en Finance

Fulltime (eventueel parttime, minimaal 32 uur)

Wat ga je verder precies doen?

 • Je verzorgt de personeelsadministratie. Denk hierbij aan het controleren en verwerken van mutaties en het opstellen van contracten in het kader van in-, door- en uitstroom van medewerkers en de archivering in (digitale) personeelsdossiers;
 • Het boeken van inkoopfacturen voor de afdeling Finance behoort tot de dagelijkse werkzaamheden (2 tot 4 uur per dag);  
 • Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers, P&O adviseurs en management op het gebied van cao’s en regelingen, opleidingen en diverse administratieve procedures;
 • Je stelt diverse correspondentie op;
 • Je regelt de eerste opvang van allerlei zaken voor de afdeling P&O als post, telefoontjes, mailtjes en vragen. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een administratieve of secretariële richting; 
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een administratieve functie;
 • Je bent administratief sterk onderlegd en je hebt bij voorkeur (basis) kennis van personeelszaken;
 • Je hebt een gedegen kennis van geautomatiseerde systemen. Je bent in ieder geval handig met Word en kennis van Excel, Blue-10, Exact, SharePoint en/of Loket is een pré;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend en denkt mee over nieuwe werkprocessen en het implementeren hiervan;
 • Je bent een zelfstarter en een teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en minimaal basiskennis van de Engelse taal.

Wat bieden wij?

Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend.

Interesse gewekt? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen van der Wel of Lucinda de Jong (beide P&O Adviseur) via 0174-520060. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

De smaak te pakken!

© 2024 Looye Kwekers