Werken bij Looye

Bedrijfsleider Kwekerij - Burgerveen

Heb je een achtergrond als teeltspecialist en wil je je verder ontwikkelen als bedrijfsleider? Er komt heel wat bij kijken om onze tomaten zo lekker te krijgen. Het gaat met name om het creëren van de meest ideale teeltomstandigheden voor onze tomatenplanten.

vacature

HR BUSINESS PARTNER

Krijg jij energie van HR thema’s als talentmanagement, opleiding/ontwikkeling en aantrekkelijk werkgeverschap? Ga je graag projectmatig aan de slag én vind je het leuk om op hoofdlijnen ook betrokken te blijven bij de operatie? Dan zou onze functie van HR Business Partner jou wel eens goed kunnen passen!

Vacature

Customer Service Representative

Voel jij je prettig in een commerciële omgeving waar jij het contact met klanten zo goed mogelijk laat verlopen? Als Customer Service Representative krijg jij de kans om de verbindende kracht te zijn in een gedreven en ondernemend team van professionals. Ter uitbreiding van het team , zijn we op zoek naar een nauwkeurige Customer Service Representative.

vacature

Teamleider Arbeid

Als Teamleider krijg je de kans om de drijvende kracht te zijn achter een dynamisch en internationaal team van 80-100 kasmedewerkers. Je leidt en werkt samen met andere collega's om een optimaal arbeidsproces neer te zetten. 

VACATURE

Technisch Medewerker Machines

Denk je graag mee over verbeteringen en ben je altijd bezig met optimaliseren? Is vroeg opstaan jouw hobby, zeker als je dat doet om te werken in een dynamische productieomgeving? Dan zoeken we jou voor ons productieteam in de Verpakhal van onze tomaten!

VACATURE

Allround logistiek medewerker

Wil jij ervoor zorgen dat onze tomaten op de juiste tijd en plek terecht komen? Ga je secuur te werk? Werk je graag binnen een familiebedrijf met korte lijnen en een prettige sfeer? Dan hebben we bij Looye Kwekers in Naaldwijk voor jou een geweldige kans!

VACATURE

Internationaal Accountmanager Retail ( België)

Wil je als Accountmanager meegroeien in dit mooie familiebedrijf en wil je verder bouwen aan nieuwe merken!  Als Accountmanager ken je de Belgische markt in retail als geen ander. Je bent wekelijks op pad naar België om deze markt te veroveren.

VACATURE

Junior Teeltspecialist

Als Junior Teeltspecialist beheers je het klimaat, watergift, bemesting, en energiemanagement, binnen onze organisatie met meer dan 25 hectare teelt. Je fungeert in een uitvoerende en adviserende rol binnen de kwekerij en rapporteert aan de bedrijfsleider. Dagelijks werk je nauw samen met de Teamleider en de Specialist Gewasbescherming voor een optimale afstemming van de inzet van arbeid en gewasbescherming. Met elkaar draag je zorg voor het telen en produceren van smaakvolle kwaliteit tomaten op een zo efficiënt mogelijke manier.

VACATURE

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Looye Kwekers te werken, maar staat er momenteel geen vacature open die bij je aansluit? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Vermeld hierbij wel wat voor baan je zoekt en waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor ons team.

VACATURE

Goede redenen om bij Looye te werken

1. Je werkt met een product dat niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond is. Hoe fijn is het dat je weet datgeen waar jij je voor inzet echt iets toevoegt. Daar kun je trots op zijn!

2. Kwalitatief goede en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker, er staat ons niets in de weg om verder te groeien.

3. Wij hebben het hele proces in eigen beheer. En dat maakt echt een verschil in de mate van invloed die je hebt! Een verbetering hoeft bijvoorbeeld niet eerst langs vele lagen voordat we ermee aan de slag kunnen. Wel zo efficiënt, vinden wij.

4. Ondanks Looye Kwekers meer dan 500 medewerkers heeft, zijn we een echt familiebedrijf. Daardoor zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden maar het blijft wel allemaal persoonlijk. Ons kent ons!

5. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen. Iedereen is gelijkwaardig en iedere collega maakt het verschil. 

6. Looye Kwekers staat voor ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf maar juist ook voor de mensen. Met een ruim persoonlijk opleidingsbudget krijg je daar dus alle ruimte voor.

7. Of het nu om je salaris, pensioenopbouw of verzekeringen gaat of om spullen die je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren, wij zorgen dat alles gewoon goed geregeld is.

8. De mensen van Looye Kwekers houden van een feestje, dat is zeker. Wij vinden dat er genoeg te vieren valt. Zo is er jaarlijks een groot feest voor alle collega's, organiseren we een sportief evenement voor de collega's met hun gezinnen en vieren we kerst uitgebreid met onze kerstmarkt. Uiteraard zijn kleinere feestjes ook heel gezellig, dus ook teambuilding activiteiten, borrels en barbecues worden regelmatig georganiseerd. Onze successen vieren we tot slot ook met elkaar, aan overheerlijke gebakjes en andere lekkernijen geen gebrek!

9. En natuurlijk iedere week de lekkerste tomaten die je meekrijgt om ook thuis van te genieten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Verhalen van onze collega's

We zijn trots op ons bedrijf, dat merk je vast. Onze collega's kunnen natuurlijk nog veel beter vertellen hoe zij werken bij Looye ervaren. We laten je dan ook graag kennismaken met een aantal van onze toppers.

Michael

Harde werkers met zachte handen

Smaakvolle tomaten kweken is soms hard werken. Vooral voor Moeder Natuur. Bij Looye Kwekers doen we ons uiterste best om haar hierbij zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op onze eigen unieke manier. Met zachte hand, scherpe blik en elkaar. Want samen halen we het beste in elkaar naar boven. Daardoor halen we ook altijd de beste smaak in onze tomaten naar boven.

Met 68 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we vanuit onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen dagelijks aan onze tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. Daarom hebben wij regelmatig mogelijkheden voor nieuwe talenten en toppers in hun vakgebied!

 
© 2024 Looye Kwekers