KWALITEITSMEDEWERKER QA

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groente- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

KWALITEITSMEDEWERKER QA

Fulltime

WAT GA JE DOEN?
In de functie van Kwaliteitsmedewerker QA houd jij je bezig met het alle kwaliteitseisen en -processen op het gebied van certificeringen en klanteisen. Je werkt hierbij nauw samen met de Manager Kwaliteit. In deze uitdagende functie ben je dus betrokken bij het gehele kwaliteitsproces: van plant tot klant! 

Wat houdt dit eigenlijk in? Het betekent onder andere dat je interne als externe audits begeleidt en meeloopt. Daarnaast heb je direct en indirect met de consument te maken doordat je ook bent nauw betrokken bij het proces van klachtenafhandeling. 

Met jouw communicatieve skills zit het wel goed: deze moet je namelijk feilloos kunnen aanpassen aan de ontvanger. Je hebt namelijk niet alleen met je collega’s en klanten te maken, maar je komt ook met regelmaat over de vloer bij onze contracttelers en leveranciers. Anderzijds zal er ook regelmatig het verzoek komen om interne trainingen voor je collega’s te verzorgen om hen te informeren en instrueren op het gebied van hygiënemaatregelen. 

Doordat je zo nauw betrokken bent bij verschillende aspecten van het Kwaliteitsproces, ben je in staat om verbetervoorstellen te formuleren en deze door te voeren in het Kwaliteitshandboek. 

Kortom: een dynamische functie in een organisatie die niet stil staat. Dit betekent ook dat jij niet stilstaat en dat jij je ook bewust bent van de ontwikkelen in de sector en jouw vakgebied. Maar ook bewust bezig bent met jouw eigen ontwikkeling. 

WAT BRENG JE MEE?  
Het is voor jou een uitdaging om te werken in de dynamiek die het werken met tomaten met zich meebrengt. Productbeschikbaarheid en hoge kwaliteitseisen zijn aan de orde van de dag! In deze functie komt jouw onderzoekend vermogen goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in praktische werkinstructies. 

Jouw standplaats wordt het kantoor in Naaldwijk, maar je zult daarnaast ook op onze kwekerijen (o.a. in Burgerveen) te vinden zijn. Het is daarom een vereiste in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

We staan open voor een starter, maar ook iemand met ervaring is welkom om te solliciteren voor deze rol!  

Verder:
•    Heb jij een relevante afgeronde Mbo+/ Hbo opleiding;
•    Is ervaring met werken in een glastuinbouw- en/of AGF- bedrijf een pré;
•    Spreek en schrijf je, naast het Nederlands ook goed Engels; 
•    Werk en ben jij zeer nauwkeurig; 
•    Is het gebruik van MS Office jou niet vreemd,
•    Ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken.

Daarnaast:
-    Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
-    Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s; 
-    Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
-    Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan; 
-    Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
-    Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop, een telefoon en het gebruik van onze locatie auto.

INTERESSE? 
Mochten wij na het lezen van deze vacature je interesse gewekt hebben? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kun je contact opnemen met de collega’s van de afdeling HR. Zij zijn bereikbaar per mail of via 0174-520060. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij werken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.
 

© 2024 Looye Kwekers