Marketing Manager

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 
Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers. We werken elke dag hard aan om met meer dan 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een: 

MARKETING MANAGER (FULLTIME) 

WAT GA JE DOEN?
Een sterk merk ontstaat niet zomaar, dat snap jij als Marketing Manager maar al te goed. Looye Kwekers heeft een visie, een idee over waar we heen willen met ons bedrijf, met onze merken. Een plan voor wat wij willen dat ons merk in de wereld gaat betekenen. Een sterk merk ontstaat van binnenuit, door het maken van de juiste keuzes om de juiste redenen. Dat is onze overtuiging, dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden en dat ons drijft.

In evenwicht met de natuur ondernemen met een smaakvol product, daar staan wij als Looye Kwekers voor. We willen impact maken. Maar een merk wordt niet vanzelf zo krachtig en sterk. Daar gaat veel werk inzitten. Een plan aan vooraf. We zijn bij Looye Kwekers al een eind op weg, hebben mooie resultaten neergezet. Op onze eigenzinnige manier mét onderscheidend vermogen, want een merk in “vers” bouwen vraagt wel out of the box denken. Daar zijn we trots op! Maar wij zijn ambitieus en nog lang niet waar we willen komen. Er liggen nog volop uitdagingen in het verschiet en mooie kansen voor het oprapen! 

Wij zoeken een Marketing Manager die begrijpt en voelt wie wij zijn, wat we doen en voor wie, waar wij voor staan en waar we voor gaan. En dat alles extern kan vertalen naar een belofte aan onze klanten, de consumenten. Een echte merkenbouwer in de FMCG die, samen met het marketingteam, de merken van Looye Kwekers volgens een effectieve en efficiënte route nog verder gaat brengen. Een sterk merk kan vanzelfsprekend niet zonder een doelgericht, gestructureerd en daadkrachtig plan, en precies daar gaat onze nieuwe Marketing Manager het verschil maken! 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn concreet:
•    Sterke marketingstrategie neerzetten en bewaken;
•    De Looye merken positioneren in de verschillende markten en door ontwikkelen; 
•    Begeleiden en aansturen van het marketingteam (2 fte);
•    Innovatie - ontwikkelingen uit de markt scannen en m.b.t. market intelligence vertalen naar het product portfolio;
•    Ontwikkelen van concepten voor campagnes; 
•    Door ontwikkelen en bewaken van de huisstijlen; 
•    Samenwerking met verschillende bureaus; 
•    Verantwoordelijk voor het marketingbudget. 

Door jouw inbreng, met jouw vernieuwende blik en een goede dosis lef, weet jij het verschil te maken en draag je bij aan de naamsbekendheid en groei van ons mooie bedrijf!

WAT BRENG JE MEE?
Deze functie past bij je als je:
•    Je een afgeronde marketing opleiding op hbo+/wo-niveau (of praktijkervaring die dat evenaart) en minimaal 3-5 jaar relevante aantoonbare managementervaring in een B2C-omgeving hebt;
•    Veel kennis hebt van creatie en structuren van merkpositioneringen;
•    Internationale ervaring hebt opgedaan met productmarketing;
•    Sterke kennis van brandmanagement en conceptontwikkeling bezit;
•    Een goede vertaling kunt maken naar commerciële uitingen die passend zijn binnen de FMCG en een versproduct;
•    Over natuurlijk leiderschap beschikt;
•    De stappen kent die nodig zijn om een merk nog sterker in de markt te zetten en je richt op het gestructureerd leveren van resultaten;
•    Een bewezen staat van dienst hebt in B2C marketing;
•    Zelf initiatief neemt en iedere kans grijpt om draagvlak te creëren voor jouw visie op het gebied van marketing;
•    Je zelfstandig bent maar goed mensen weet te betrekken (en te overtuigen) bij je plannen;
•    Naast strategisch ook graag uitvoerend bezig bent;
•    Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt, zowel mondeling als schriftelijk;

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus echt veel impact maken! 
Daarnaast bieden wij:
-    Een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpakken);
-    Werken met gedreven en gepassioneerde collega’s;
-    De vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
-    Regelmatig heerlijke tomaten voor eigen consumptie; 
-    Een gunstige pensioenregeling; 
-    De mogelijkheid om gebruik te maken van ons ruime persoonlijke opleidingsbudget;
-    Alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon.

INTERESSE? 
Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met Lucinda de Jong van de afdeling HR. Lucinda is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060.

 
 

© 2024 Looye Kwekers