Pantosti - JOYN tomaten

Pantosti met JOYN®tomaten

Bereidingstijd15 minuten

In Frankrijk hebben ze de croque monsieur, in Italië de panini en in Mexico de Quesadilla. In Nederland hebben we de tosti! Veel mensen denken dat ze hiervoor ene tostiapparaat nodig hebben, maar dit is helemaal niet nodig. Eigenlijk is de tosti uit de pan nog véél lekkerder.

Ik wil dit gerecht maken voor

pantosti- joyn tomaten
  • BEREIDING

    1. We tillen met dit recept, de traditionele tosti met kaas, naar een hoger niveau. Leg een sneetje brood op de plank en beleg met een plak kaas. Vouw wat uitsteekt, naar binnen.

    2. Snijd de Joyn tomaat in gelijke plakken. Halveer de avocado en snijd het vruchtvlees ook in plakken. Beleg één sneetje met platjes tomaat en avocado. Garneer met wat stukjes pecannoten, gesneden bosui en een likje sambal. Tot slot een plakje kaas en vouw dan de tosti dicht.

    3. Verwarm een koekenpan. Smelt een klontje roomboter en bak hierin op gematigd vuur de tosti goudbruin krokant. Zet je het vuur niet laag, dan kleurt het brood te donker en blijft de vulling koud. Keer voorzichtig om met behulp van een spatel.

    4. Garneer de tosti met tuinkers en Honingtomaten. Of maak er een frisse salade van voor een perfect duo tussen warm en koud. Om je tanden in te zetten. Dit smaak naar meer.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2021 Looye Kwekers