Naaldwijk Assistent Manager Verpak

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.

Met ruim 50 vaste medewerkers en 450 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit onze Verpakhal in Naaldwijk bijdragen aan de groei van Looye? Ga jij onze Manager Verpak ondersteunen om het gehele inpakproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen? Vind je het vanzelfsprekend dat dit niet altijd tussen 9 en 5 lukt? Kun je het overzicht bewaren en adequaat handelen? Denk je daarnaast in oplossingen en ben je niet snel van je stuk te brengen, ook niet onder tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou als:

ASSISTENT MANAGER VERPAK


Om deze functie succesvol in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een zelfstandige Assistent Manager die in staat is om op een effectieve wijze te communiceren met andere leidinggevenden binnen verpak én met de afdelingen buiten Verpak, waaronder Kwekerijen, Verkoop en Kwaliteit. 

Wat ga je nog meer doen?
• Wekelijkse en dagelijkse planning opmaken van de producten die geproduceerd moeten gaan worden en dit afstemmen op de beschikbare hoeveelheid arbeid, productiemiddelen en voorradige hoeveelheid product vanuit de kwekerijen.
• Ervoor zorgen dat het gehele werkproces van de afdeling Verpak soepel verloopt en binnen gestelde budget gerealiseerd kan worden.
• Directe aansturing geven aan de productiemedewerkers.
• De medewerkers coachen om het maximale van hun kwaliteiten naar boven te halen.
• De dagelijkse contacten met transporteurs en leveranciers.
• Samen met de Manager Verpak vorm en inhoud geven aan een strategisch plan voor de afdeling Verpak.
• Voorstellen doen (gevraagd en ongevraagd) voor verbeterprojecten op het gebied van efficiency en projecten die organisatorisch of technisch van aard zijn en het uitwerken en uit (laten) voeren van deze projecten.

Wat breng je mee?
• Een afgeronde opleiding op HBO niveau, in de richting van Bedrijfskunde of Techniek.
• Minimaal 3-5 jaar werkervaring en leidinggevende capaciteiten.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift. Engelse taal moet in woord ook goed zijn i.v.m. de internationale werkomgeving.
• Goede kennis van geautomatiseerde systemen en bekend met de MS Office pakketten.
• Cijfermatig inzicht en bekend met logistieke en planmatige processen.
• In bezit van BHV certificaat of de bereidheid om deze te halen.

Wat bieden wij?
Na een inwerktraject van enkele weken ga je fulltime aan de slag bij onze afdeling Verpak. We bieden je een uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal geroemd wordt. De werksfeer is informeel, betrokken en respectvol. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers in een prettige werkomgeving werken. Verder bieden wij onze medewerkers voldoende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen, trainingen of cursussen.


Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com. 

 

© 2024 Looye Kwekers