Week zonder vlees

De Nationale Week Zonder Vlees, doe jij ook mee? Looye is partner van de Week Zonder Vlees en moedigt jou aan om mee te doen aan dit initiatief!

Van maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief waarbij alle Nederlanders opgeroepen worden om van 11-17 maart 2019 een week lang geen vlees en vis te eten. Dit met als doel om Nederland op een concrete manier bewust te maken van de positieve impact van het eten van minder vlees, en laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn. 

Omdat een week geen vlees en vis lastig kan zijn, hebben we speciaal voor jou heerlijke vegetarische recepten geselecteerd! 

Wat bespaar je met een week geen vlees eten? Je bespaart al snel 130 liter water, 76 km autorijden en 770 gram dierenvlees. 

Weekzondervlees

Speciaal voor deze week hebben wij heerlijke lunchrecepten voor thuis of op het werk geselecteerd. Kies voor een quinoa salade, geroosterde tomatensoep of een salade met JOYN, halloumi en bloedsinaasappel?

Wij nemen je mee op een reis rond de wereld, met zes veelzijdige gerechten. Van Indiase curry tot Mexicaanse rijstschotel, Italiaanse romige risotto, een gezonde tomatentaart, Italiaanse cannoli gevuld met spinazie of Japanse sushi met ketchup-cashewvulling.

Water

Water

dierenvlees

dierenvlees

auto rijden

auto rijden

© 2024 Looye Kwekers