NaaldwijkOFFICE ASSISTANT

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met onze merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Burgerveen en Naaldwijk kweken we tomaten op ons eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.

Met ons team van 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een sterk groeiend bedrijf en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten. Onze medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van Looye.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit ons hoofdkantoor in Naaldwijk bijdragen aan de groei van Looye? Ben je op zoek naar diversiteit in je werk en vind je het leuk om het gezicht van Looye te zijn? Haal je plezier uit het verzorgen van een fijne werkomgeving voor je collega’s en pak je met gemak diverse facilitaire taken op? Dan zijn wij op zoek naar jou als:


OFFICE ASSISTANT (fulltime)

In deze secretariële en organisatorische rol maak je, samen met HR, deel uit van het staf team en ondersteun je ook het Marketing & Communicatie team. Je doet dagelijks te veel om op te noemen, je moet dus snel kunnen schakelen! Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor de ontvangst van onze bezoekers en het telefonisch te woord staan van o.a. klanten en consumenten.  Met jouw communicatieve vaardigheden zit het dus wel goed!  Naast de terugkomende werkzaamheden pak je ook veel adhoc klussen op, voornamelijk in samenwerking met de afdelingen HR en Marketing & Communicatie. Je kunt hierbij denken aan het bestellen van presentjes voor een jubileum, het verwerken van redactionele artikelen voor ons interne bedrijfsblad of het uitvoerend ondersteunen bij marketingacties. Je hebt aan een half woord genoeg, ziet wat er moet gebeuren, regelt en organiseert graag en je vindt het prettig om een echte spilfunctie te hebben binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. 

Wat ga je nog meer doen?
• Verwerken van post en andere correspondentie; 
• Uitvoeren van ons wagenparkbeheer in samenwerking met HR;
• Plannen van vergaderingen en beheren van de vergaderruimtes op het hoofdkantoor; 
• Voorraadbeheer van bijvoorbeeld promotiematerialen en ondersteunen van de inkoop hiervan;
• Uitvoerend ondersteunen van (marketing-) communicatieactiviteiten intern en extern (bijv. website en flyers)  
• Voorbereiden van beurzen en presentaties; 
• Organiseren van borrels en jaarlijks terugkerende evenementen;
• Zodra het weer mogelijk is ga je rondleidingen organiseren en in sommige gevallen ook zelf geven;
• Je maakt deel uit van het BHV team.

Wat breng je verder mee?
• MBO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van Secretaresse, Office Management, Facilitair of Communicatie;
• Een fulltime beschikbaarheid tussen 08.00 en 16.30 uur (dit is een vereiste);
• Je werkt secuur, signaleert knelpunten en doet waar nodig verbetervoorstellen. Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie;
• Je bent proactief, kunt snel schakelen en bent in staat om zelfstandig een grote diversiteit aan taken op te pakken waarbij je steeds het overzicht kunt blijven bewaren;
• Je bent behulpzaam en hebt een open en representatieve uitstraling;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, Duits is een pré;
• Ruime ervaring met diverse geautomatiseerde systemen, waaronder MS Office. Word kent in ieder geval geen geheimen voor jou;
• Bij voorkeur heb je 2-3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
• Affiniteit met marketing en communicatie is een pré; 
• In het bezit van een BHV diploma of de bereidheid om deze te behalen.

Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.

Bij Looye heerst er een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat. Naast ruime (interne) opleidingsmogelijkheden vindt Looye een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Interesse? 
Solliciteer direct! Stuur je cv met een motivatie vóór 28 december per mail naar: werken@looye.com. Wij nemen alleen volledige sollicitaties (cv + motivatie) in behandeling. De eerste gesprekken zullen in de eerste week van januari plaatsvinden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lucinda de Jong, HR adviseur via 0174 520060 of per mail: hr@looye.com. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

© 2024 Looye Kwekers