OFFICE ASSISTANT

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met onze merken MOYO®, Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Burgerveen en Naaldwijk kweken we tomaten op ons eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.

Met ons team van 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een sterk groeiend bedrijf en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten. Onze medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van Looye.

De smaak te pakken? Wil jij vanuit onze vestiging in Burgerveen bijdragen aan de groei van Looye? Vind jij het leuk om administratief werk te combineren met facilitaire werkzaamheden? Haal jij plezier uit het verzorgen van een fijne werkomgeving voor je collega’s en het gastvrij ontvangen van onze bezoekers? 

Dan zijn wij op zoek naar jou als:
 
OFFICE ASSISTANT (fulltime)

In deze functie houd je je onder meer bezig met het verwerken van de urenlijsten van de uitzendkrachten, het controleren van de facturen en andere licht administratieve werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontvangst van onze bezoekers, het bijhouden van de vergaderruimten, kantine en andere voorzieningen op ons kantoor. 

Wat ga je nog meer doen?

• Je plant vergaderingen in en draagt zorg voor het notuleren
• Je bent mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de inkoop hiervan
• Je maakt deel uit van het BHV team
• Je verzorgt teamborrels en -uitjes

Wat breng je mee?

• MBO werk- en denkniveau
• Kennis en ervaring met het werken met MS Office en dataverwerking
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Beheersing van een Slavische taal is een pré
• Bij voorkeur heb je 2-3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
• Enthousiaste en representatieve uitstraling

Wat bieden wij?

Na een inwerktraject van enkele weken word je medeverantwoordelijk voor het succes van Looye Kwekers. We bieden je een uitdagende functie bij een vooruitstrevend bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Je krijgt de ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend. 

Interesse gewekt? Is deze job op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.

Voor vragen over de functie kun je bellen naar Marleen van der Wel of Lucinda de Jong (beide Adviseur P&O) via 06 13957062

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2020 Looye Kwekers