Internationaal Accountmanager New Business

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.  Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een ondernemende:

INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER
NEW BUSINESS

Ben jij als Internationaal Accountmanager altijd op zoek naar het scoren van een nieuwe deal en ben je echt een netwerker? Vind je het leuk om te reizen voor je werk en de markt in verschillende gebieden te verkennen, kom dan bij ons familiebedrijf werken!

WAT GA JE DOEN? 
In deze functie ben je, samen met 9 sales professionals, verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze merken. Jouw focusgebied zal met name West-Europa zijn. In de breedste zin; je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers.  Als Internationaal Accountmanager rapporteer je direct aan de Teamleider Verkoop.

Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie: 

 • Je gaat actief acquisitie plegen van nieuwe klanten en onderhoudt  het contact van een aantal bestaande klanten;
 • Je staat direct en indirect in contact met afnemers door middel van bezoeken, presentaties, email en telefoon. Bezoeken in het buitenland zullen gemiddeld maandelijks plaatsvinden;
 • Je draagt mede bij aan het opstellen van een verkoopplan dat aansluit bij de jaarplannen van Looye; 
 • Je signaleert de veranderingen en trends op de winkelvloer.

WAT BRENG JE MEE? 
In deze functie komt jouw commerciële inzicht en flexibiliteit tot zijn recht en je weet dit om te zetten in de praktijk.  
 
Verder: 

 • Heb je een hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je minstens 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ben je bekend in de voedingsindustrie of FMCG;
 • Beschik jij over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits en Spaans is een pré;
 • Ben je enthousiast en heb je commercieel inzicht! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk. Daarnaast: 

 • Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
 • Krijg je een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
 • Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
 • Bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
 • Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop, telefoon en auto. 

INTERESSE?  
Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2024 Looye Kwekers