Internationaal Senior Accountmanager

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Dit doen we op een zinvolle, stijlvolle en smaakvolle wijze. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. Met de merken Honingtomaten®, JOYN® en MOYO® behoren we tot de beste kwekers van Nederland.
 
Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze internationale groei verder voort te zetten. 

De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Ben je een commercieel talent en spreek je meerdere talen? Weet jij hoe je de functie van accountmanager naar een hoger niveau kunt tillen en kun je met jouw ervaring klanten aan je binden en dit vervolgens ontwikkelen tot langdurige relaties? Spreekt een pioniersrol bij een consumentgerichte organisatie jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van:

Internationaal Senior Accountmanager

Als internationaal senior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële beleid rondom de verkoop van onze productlijnen in onder andere Spanje, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Je bouwt bestaande lijnen uit en je gaat op zoek naar nieuwe kansen. Je bedenkt promotieacties voor onze producten en organisatie richting de retail en andere potentiële kanalen van die landen. De plannen maak je vanuit ons hoofdkantoor in Naaldwijk. Je vormt een team met onze huidige senior en medior accountmanager om alle (focus)landen optimaal te bedienen. Daarnaast werk je nauw samen met onze marketingafdeling.  

Wat ga je verder precies doen?

 • Je bent een relatiebouwer. Hét gezicht van Looye Kwekers naar onze (potentiële) klanten. Door te netwerken blijf je op de hoogte van wat er in de markt speelt en hoe je dit vertaalt naar concrete plannen voor huidige en toekomstige accounts;
 • Je reist regelmatig naar het buitenland om supermarktorganisaties, supermarkten en klanten te bezoeken en te sparren over verkoopondersteunende acties in lijn met de doelstellingen van Looye. 
 • Je werkt planmatig: binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de strategische planning van de accounts en dit versterk je door bezoek- en maandrapportages. 
 • Je groeit mee binnen de organisatie en bent in die zin dus ook de regisseur van je professionele en persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen Looye Kwekers. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (richting Commerciële Economie, aangevuld met Sales en/of Marketing gerichte vakstudies);
 • Relevante werkervaring (5-7 jaar) opgedaan binnen de FMCG/Retail markt. Kennis van versproducten is een pré, alsmede categorymanagement en trade marketing; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, alsmede een goede beheersing van het Engels en bij voorkeur Spaans;  
 • Je bent bekend met en ervaren in het gebruik van diverse automatiseringssystemen; 
 • Het gevoel van ondernemerschap past bij jou en je pakt hierin de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je bent dan ook resultaat gedreven;
 • Je bent comfortabel met het werken in een organisatie die een stevige groei doormaakt. Je kunt goed omgaan met veranderingen en bent wendbaar wanneer dit nodig is;
 • Je hebt ervaring met het introduceren en bouwen van een merk binnen de FMCG/Retail markt.   

Wat bieden wij?

Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend. Verder is er veel ruimte om cursussen en trainingen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.  

Interesse? Solliciteer via de website van Michael Page of neem voor meer informatie contact op met Rasi Fawaz via Rasifawaz@michaelpage.nl onder vermelding van het referentie nummer MFAR193303.

© 2024 Looye Kwekers