De kroon op al je recepten

Na lang zoeken, experimenteren, proeven en testen kunnen we eindelijk de ideale keukentomaat serveren: Looye Joyn. Een tomaat met een volle smaak, een stevige structuur en heerlijke balans van zoet en zuur. Zodra je een Looye Joyn tomaat in je handen hebt, ruik je het en proef je het: deze trostomaat haalt het beste naar boven in al je recepten. Of het gaat om een zomerse pizza, een pittige soep of om een klassieke ovenschotel.

De volle smaak en stevige structuur van Looye Joyn tomaten zijn ook erkend door het gerenommeerde International Taste Institute. Looye Joyn ontving een twee sterren rating met een indrukwekkende score van 87%, toegekend door een jury van 200 smaakexperts uit meer dan 20 landen, waaronder enkele Michelin-sterrenkoks.

De Looye Joyn tomaat houdt van gezelschap; het is de ideale tomaat om lekker te combineren met andere heerlijke ingrediënten. En de Nederlandse keuken houdt ook van gezelschap. Niets is zo gezellig als samen aan het aanrecht staan en al kletsend de lekkerste maaltijden klaarmaken voor familie en vrienden. Laat je inspireren door onze verhalen.  

Looye Joyn tomaten met Superior Taste Award 2 sterren ranking
Meisjes

REBECCA EN ISA OVER HUN BLADERDEEGHAPJES

Voor Rebecca en Isa zijn de zomermaanden de buitenmaanden. Deze keer kwamen ze op het idee om bladerdeeghapjes met tomaat te maken. Met een flinke scheut vrolijkheid en lekker veel teentjes knoflook serveerden ze een zomerse verrassing. Tomaat in dunne plakjes snijden is overigens niet eenvoudig. Rebecca was dan ook erg blij met de tip van Isa om Looye Joyn tomaten te gebruiken. Die snijden namelijk een stuk makkelijker en gaven nog meer smaak aan het gerecht.

Familie

JENNA, BRAM, LUCY EN EVI OVER HUN HAMBURGERS

Jonge ouders moeten soms alles uit de kast halen om hun kinderen groenten te laten eten. Coole Amerikaanse hamburgers vallen gelukkig altijd in de smaak. Met wat sla, tomaat, rode uitjes en augurk komen er dan nog heel wat vitaminen binnen. Bram had een grote tros Looye Joyn tomaten gekocht. Jenna sneed er een paar in dunne plakjes voor op de hamburgers. En van de rest maakte het gezin de lekkerste ketchup die ze ooit hadden geproefd.

Moeder en dochter

CHRISTINE EN STEPHANIE OVER HUN VEGAN INDIASE CURRY

Christine en haar dochter Stephanie hebben een streng beleid in de keuken. Het moet lekker vegan zijn, het moet verrassend zijn en het moet gezellig zijn. Tijdens het snijden, hakken, bakken en fruiten praten ze altijd honderduit en wisselen ze recepten uit van hun verre reizen. Deze keer kwam Christine terug uit Azië met een heerlijk recept: Indiase curry. Dochter Stephanie zorgde voor een verrassend ingrediënt: de Looye Joyn tomaat. Waardoor de Indiase curry nog smakelijker werd dan ze allebei hadden gedacht.

Stelletje

MENEER EN MEVROUW REINGOUD OVER HUN TOMATENSOEP

Terwijl Roy met tranen in z’n ogen de sjalotjes schilt en halveert, snijdt Sabrina de prachtige tomaten doormidden. Al jaren maken meneer en mevrouw Reingoud elke zondagmiddag samen geroosterde tomatensoep voor hun grote en gezellige gezin. Als het huis vol gezelligheid is duiken Roy en Sabrina de keuken in. Elke zondag weten ze de soep nog verder te verbeteren. Zo bleek de ontdekking van de Looye Joyn tomaat een geweldig smaakcadeautje te zijn voor de soep.   

© 2024 Looye Kwekers