Burgerveen (Junior) Teeltspecialist

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. 
Met ruim 50 vaste medewerkers en 450 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten. 
De smaak te pakken? Wil jij vanuit onze locatie in Burgerveen bijdragen aan de groei van Looye? Ben je een echte teamplayer en kun je goed plannen en organiseren? Ben jij op de hoogte van alles op het gebied van tomatenteelt en/of wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van hoogwaardige tomatenteelt? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van:

(JUNIOR) TEELTSPECIALIST

Je beheerst klimaat, watergift, bemesting, en gewasbescherming, binnen een organisatie met meer dan 25 hectare teelt. Je fungeert in een uitvoerende en/of adviserende rol binnen de kwekerij en je werkt nauw samen met de Teamleiders Arbeid, alsmede met de Specialist Gewasbescherming. Samen draag je zorg voor het telen en produceren van smaakvolle kwaliteit tomaten op een zo efficiënt mogelijke manier.

Wat ga je verder precies doen?
•    Je werkt volgens het Looye Teeltbeleid en -strategie;
•    Je plant de eigen werkzaamheden, en stemt tevens de werkzaamheden voor de productiemedewerkers af met de leidinggevenden;
•    Je controleert de kwaliteit van het product en bent in staat om verbeteringen door te voeren.
•    In de rol van Teeltspecialist draai je mee in de storingsdiensten. 

Wat breng je mee?
•    Je volgt momenteel een HBO opleiding richting agrarisch (HAS) of teelt specifiek, of hebt deze inmiddels succesvol afgerond;
•    Je hebt enige ervaring in teelt en moderne glastuinbouw, dan wel 2-3 jaar ervaring opgedaan als Teeltspecialist
•    In bezit van rijbewijs B en spuitlicentie;
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Slavische taal is een pré);
•    Goede beheersing van automatiseringssystemen. 

Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op onze locatie in Burgerveen. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.
Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt Looye een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse? Solliciteer direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Looye Kwekers

Meld u aan voor de Looye Kwekers nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste recepten, vacatures en updates
© 2019 Looye Kwekers
this
this