Junior Trademarketeer

Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! 

Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. 

Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers en groentespeciaalzaken. We werken elke dag hard om met 600 collega’s de schappen van onze klanten te voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambities verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een:

Junior Trademarketeer

WAT GA JE DOEN?

Je analyseert met behulp van diverse databronnen en winkelbezoeken de ontwikkelingen in de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Je bent helemaal op de hoogte van de actuele ontwikkeling op gebied van assortiment, prijzen en promoties. Het doel is om dit om te zetten in scherpe analyses en adviezen voor de Trade & Retailmanager en onze Accountmanagers, zodat onze klanten continu gevoed worden met de groeikansen voor onze Looye tomaten.

Daarnaast help je ook bij het ontwikkelen, uitrollen en evalueren van diverse promoties en shopperactivaties voor onze merken binnen bovengenoemde markten. Hiervoor zal je veel met je sales- en marketingcollega’s, diverse activatiebureaus en klanten schakelen om al onze activiteiten perfect en op tijd te executeren.

We zoeken dus een hands on, analytische en communicatief sterke Junior Trademarketeer, die ons helpt bij het maken van de nodige analyses en ons ondersteunt bij alles wat er komt kijken bij het ontwikkelen en uitrollen van onze activiteiten op de diverse winkelvloeren.

Je komt te werken in een team van totaal zeven sales professionals en werkt veel samen met onze vier marketing professionals. Je rapporteert aan de Trade & Retailmanager.

WAT BRENG JE MEE?

 • Je hebt een afgeronde HBO en het liefst relevante werkervaring in de FMCG;
 • Je hebt scherp en analytisch inzicht met kennis van Excel en Powerpoint. Ervaring met Adobe programma’s (InDesign, Illustrator, Photoshop) en Nielsen is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig, je schakelt veel met je collega’s en bureaus waar we mee samenwerken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een grote pré;
 • Je bent enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend. En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!
 • De functie is fulltime (32-38 uur per week) en de primaire werklocatie is het hoofdkantoor in Naaldwijk.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je kan dus veel impact maken. 

DAARNAAST BIEDEN WIJ:

 • Een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
 • Werken met gedreven en gepassioneerde collega’s in een hartelijk familiebedrijf;
 • Regelmatig heerlijke tomaten mee naar huis; 
 • Een gunstige pensioenregeling; 
 • En een ruim opleidingsbudget.

INTERESSE?

Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@looye.com of via 0174-520060. Zij kunnen je ook doorverwijzen naar onze Trade & Retailmanager bij inhoudelijke vragen. 
De eerste gesprekken zullen wij gaan voeren in augustus, dus reageer bij voorkeur vóór 1 augustus. Mocht je dan op vakantie zijn, geen probleem! Laat het ons zeker weten want er valt altijd iets te regelen.

Wij vullen deze vacature graag zelf in, dus W&S bureaus hoeven niet te reageren.
 

© 2024 Looye Kwekers