Onderweg genieten: zoet, gezond en makkelijk

Je kent het wel. Je had je nog zó voorgenomen dat vandaag een gezonde dag ging worden. En dan ben je onderweg, je hebt honger en geen snack in je tas. Bij de eerste de beste winkel val je, ondanks alle goede voornemens, toch weer voor de chocolade of het saucijzenbroodje. Looye ontwikkelde voor deze momenten: Looye To Go; een handzaam doosje Looye tomaten voor in je tas: zoet, gezond en gemakkelijk.

togo-onderweg

GOED SNACKEN

Op het moment dat je trek krijgt terwijl je onderweg bent, wil je allereerst iets lekkers. Een snack die gewoon goed is, waar je altijd op kunt vertrouwen en die je honger stilt. Bij Looye werken al meer dan 75 jaar de echte tomatenexperts die de allerbeste tomaten, door de inzet van mens en techniek, weten te selecteren. Alleen friszoete en lekkere troscherrytomaten mogen in de Looye To Go verpakking.

GEZOND SNACKEN

Hoe ontspannen is het, wanneer je dit keer kunt snacken zónder schuldgevoel? Geen toevoegingen, geen ongezonde ingrediënten, geen smaakversterkers. Alleen datgene wat de natuur ons geeft en wij heel goed verzorgen.

GEMAKKELIJK SNACKEN

Geen zorgen over vieze handen, schillen en veel afval. Alleen tomaten in een kartonnen verpakking, eenvoudig plat te maken en te recyclen. Omdat Looye To Go tomaten bedoeld zijn voor onderweg, hebben we bewust gekozen voor een dik karton, zuurstofdoorlatende uitsparingen en een hersluitbare deksel. Wel zo handig voor als je op pad bent.

Looye to go
© 2024 Looye Kwekers