Kwekerij NaaldwijkMedewerker Technisch Onderhoud

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken MOYO®, Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk.  Met 60 vaste medewerkers en 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten. 

De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van Looye? Ben je de juiste persoon om onze kwekerij in Naaldwijk en alle techniek daarin te onderhouden? Spreekt het je aan om daarnaast ondersteuning te bieden bij nieuwe projecten en processen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van: 

Medewerker Technisch Onderhoud – Kwekerij Naaldwijk

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook voor het maken van de planning van terugkomende werkzaamheden. Je lost storingen zelf op, maar bent ook in staat om op het juiste moment externe expertise aan te trekken. Je hebt het waarborgen van een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s hoog in het vaandel staan. 


Wat ga je verder precies doen?

•    Je stelt eenvoudige installaties in werking.
•    Je houdt toezicht op de correcte werking van de installaties.
•    Je houdt het registratiesysteem voor onderhoud, storingen en calamiteiten up to date.
•    Je bent om de week beschikbaar om ook op zaterdag te werken. Daarnaast draai je eens in de drie weken mee met de storingsdienst buiten de reguliere werktijden om.

Wat breng je mee?

•    Een afgeronde mbo-opleiding (elektrotechniek of werktuigbouwkunde).
•    Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
•    Ervaring met Office en affiniteit met glastuinbouw gerelateerde besturingssystemen (bijvoorbeeld van Priva installatie).
•    In bezit van rijbewijs B.
•    In bezit van BHV-certificaat of bereidheid om deze te behalen.
•    Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en basisvaardigheden Engels (zowel in woord als geschrift).

Wat bieden wij?

Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag in onze kwekerij in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.

Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt Looye een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Glastuinbouw (waaronder een storingsdiensttoeslag). 

Interesse? Solliciteer direct! Stuur je cv met een korte motivatie per mail naar: werken@looye.com

© 2024 Looye Kwekers