Online Marketeer

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen.
Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega’s de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.
Door groei en ontwikkeling zowel online als offline is ons marketingteam op zoek naar een: 

ONLINE MARKETEER 

(32-38 UUR) 

WAT GA JE DOEN? 
Onze tomaten hebben licht nodig om te groeien en worden online ook in het zonnetje gezet. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de onlinestrategie en houd je je bezig met de uitvoering van het digitale marketingplan. Ook het voorbereiden, uitvoeren, coördineren en analyseren van alle online marketing- en advertentie-activiteiten zijn jouw verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan de Looye website, online reclamecampagnes, Google Adwords en onze sociale media-accounts.
Je zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen uit de Looye doelgroep online in contact komen met de Looye merken. Dit doe je data gedreven want je bent continu op zoek naar de ideale mix van online middelen, om Looye zo aantrekkelijk mogelijk te positioneren. 
Tevens verstrek je informatie en advies dat gebruikt kan worden bij de totstandkoming van de jaarplannen en/of optimalisatie van het imago van Looye Kwekers intern en extern.  

WAT BRENG JE MEE?   
In deze zelfstandige functie neem je initiatief. Jouw ideeën en plannen breng je samen met jouw collega’s tot uitvoering. Online bereik je de retailer en de consumenten dus B2B en B2C. Dit is met name in West-Europa met de nadruk op Nederland, Duitsland en België. 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing. 
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als online marketeer. 
 • Ervaring in online marketing gericht op de Duitse markt is een enorme pré. 
 • Je weet jouw plannen en visie goed te verwoorden naar collega’s en externe bureaus. 
 • Je bent data gedreven en sterk analytisch.  
 • Je hebt ervaring met Google analytics. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat iedereen van onze tomaten moet kunnen genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan het bouwen van een prachtig merk. Je kan dus veel impact maken.  
Daarnaast: 

 • zorgen we voor een introductietraject en een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
 • bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
 • hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
 • vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een fors persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
 • krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon. 

INTERESSE?
Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 0174-520060.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Informatie voor werving en selectiebureaus: 
We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten zelf. We begrijpen dat je als intermediair de kandidaten onze toffe posities wilt voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd aan Looye worden aangeboden als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2024 Looye Kwekers