Supply Chain Specialist

Zelfs met je ogen dicht kun je de Looye Honingtomaten herkennen. Bij Looye Kwekers in Naaldwijk laten we mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Als trotse familiebedrijf hebben we teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Samen met onze contracttelers streven we constant naar het telen van de lekkerste tomaten.

Onze tomaten zijn zelfs internationaal verkrijgbaar. Dus als je op vakantie bent, kan het zomaar zijn dat je onze producten treft in de winkel. Onze internationaal bekende consumentenmerken, Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten, vinden hun weg naar de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten. Jij gaat samen met 600 collega’s de schappen van vooraanstaande retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten. We doen het samen! 

Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een enthousiaste:

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

(FULLTIME) 

Ben jij als Supply Chain Specialist op zoek naar de juiste mix tussen operatie en strategie? Zoek je een platte organisatie met korte lijnen waar je ruime verantwoordelijkheid en de vrijheid krijgt om de ketenprocessen goed in te richten? Ben jij ondernemend en voel jij je thuis in een professionele omgeving waar men graag samenwerkt om persoonlijke én bedrijfsdoelen te halen? Zie je het daarnaast als een uitdaging om in de foodsector te werken? Dan hebben we bij Looye Kwekers in Naaldwijk, voor jou als enthousiaste Supply Chain Specialist een geweldige kans! 

WAT GA JE DOEN? 
In deze functie ben je, samen met jouw Supply Chain collega, verantwoordelijk voor de gehele keten, van productie van onze tomaten tot verkoop en transport. Naast het dagelijks reilen en zeilen, zijn er meerdere interne projecten binnen jouw afdeling op te zetten om processen verder te optimaliseren. Dit met het oog op de toekomst, de groei van Looye en dus schaalbaarheid. Hierbij komen jouw sterke communicatievaardigheden goed van pas en neem je de tijd om de behoeften van andere afdelingen te begrijpen. Zo kun jij vroegtijdig knelpunten of te hoge voorraden signaleren en de juiste acties op ondernemen. Je hebt affiniteit met IT omdat je projectmatig de tooling zal gaan ontwikkelen en implementeren. Als Supply Chain Specialist rapporteer je direct aan de Directeur Business & Product development en geef je functioneel leiding aan jouw directe collega. Deze functie is de juiste volgende stap voor de ondernemende supply chain professional die al een aantal jaren operationele/tactische ervaring heeft en meer verantwoordelijkheid voor het strategische supply chain beleid ambieert. 
 
Een aantal kernverantwoordelijkheden binnen deze functie: 

 • Ontwikkelen van strategieën om de supply chain activiteiten te verbeteren en te optimaliseren; 
 • Beheren van (teelt)planning, inkoop, logistiek en distributieprocessen met oog voor de bedrijfsdoelstellingen; 
 • Verantwoordelijk voor de Sales & Operations Planning (S&OP), intern de behoeften van de verschillende afdelingen identificeren en het proces voor de samenwerking coördineren. 
 • Het transformeren van grote datasets van meerdere systemen naar bruikbare informatie (rapportage, begroting, beleid/besluitvorming);  

 
WAT BRENG JE MEE? 
Het is voor jou een uitdaging te werken in de dynamiek die het werken met tomaten met zich meebrengt. In deze functie komt jouw onderzoekend en vooruitkijkend vermogen goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in praktische procedures.  
 
Jouw standplaats wordt het kantoor in Naaldwijk, maar je zult daarnaast ook op onze kwekerijen (o.a. in Burgerveen) te vinden zijn. Het is daarom een vereiste in het bezit te zijn van een rijbewijs.  
Verder: 

 • Heb je een afgeronde Bachelor-opleiding, bij voorkeur binnen Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde en/of Logistiek 
 • Heb je 4+ jaar ervaring in een vergelijkbare rol met focus op procesoptimalisatie in een productie- en/of disitributieomgeving;  
 • Ben je sterk in interne en externe stakeholder management, resultaat-gedreven en energiek 
 • Beschik je over een analytisch denkvermogen, zodat je in staat bent om goede root cause analyses te maken, maar weet je ook de verbinding te maken met andere afdelingen 
 • Is ervaring met werken in een glastuinbouw- en/of AGF- bedrijf  een pré; 
 • Beschik jij over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)   
 • Ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid! 

 
WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken! Daarnaast: 

 • Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook jouw collega’s van de teelt en verpak); 
 • Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s;  
 • De standplaats is Naaldwijk (goed te bereiken vanuit oa. regio Den Haag, Rotterdam en het Westland); 
 • Heb je de vrijheid de inhoud van deze functie in te vullen naar eigen inzicht; 
 • Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan;  
 • Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget; 
 • Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon. 

 
INTERESSE?  
Wil jij graag betrokken zijn bij en verantwoordelijk zijn voor het totale kwaliteitsproces? Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 06-14549955.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

© 2023 Looye Kwekers