Supply Chain Specialist

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten. 

Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een enthousiaste:

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

(FULLTIME) 

Ben jij als Supply Chain Specialist op zoek naar de juiste mix tussen operatie en strategie? Ben jij ondernemend en voel jij je thuis in een professionele omgeving waar men graag samenwerkt om persoonlijke én bedrijfsdoelen te halen? Zie je het daarnaast als een uitdaging om in de foodsector te werken? Dan hebben we bij Looye Kwekers in Naaldwijk, voor jou als enthousiaste Supply Chain Specialist een geweldige kans! 

WAT GA JE DOEN? 
In deze functie ben je, samen met jouw Supply Chain collega, verantwoordelijk voor de gehele keten, van productie van onze tomaten tot verkoop en transport.

Als Supply Chain Specialist rapporteer je direct aan de Directeur Business & Product development. Deze functie is de juiste volgende stap voor de ondernemende supply chain professional die al een aantal jaren operationele/tactische ervaring heeft en meer verantwoordelijkheid voor het strategische supply chain beleid ambieert. 
 
Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie: 

 • Ontwikkelen van strategieën om de supply chain activiteiten te verbeteren en te optimaliseren ( o.a selectie en implementatie van gespecialiseerde IT tooling);
 • Het transformeren van grote datasets van meerdere systemen naar bruikbare informatie (rapportage, begroting, beleid/besluitvorming);  
 • Beheren van (teelt)planning, inkoop, logistiek en distributieprocessen met oog voor de bedrijfsdoelstellingen; 
 • Verantwoordelijk voor de Sales & Operations Planning (S&OP), intern de behoeften van de verschillende afdelingen identificeren en het proces voor de samenwerking coördineren. 

WAT BRENG JE MEE? 
Het is voor jou een uitdaging te werken in de dynamiek die het werken met tomaten met zich meebrengt. In deze functie komt jouw onderzoekend en vooruitkijkend vermogen goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in praktische procedures.  
 
Verder: 

 • Heb je een afgeronde Bachelor-opleiding, bij voorkeur binnen Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde en/of Logistiek; 
 • Heb je 4+ jaar ervaring in een vergelijkbare rol met focus op procesoptimalisatie in een productie- en/of distributieomgeving;  
 • Ben je sterk in interne en externe stakeholder management, resultaat-gedreven en energiek; 
 • Beschik je over een analytisch denkvermogen, zodat je in staat bent om goede root cause analyses te maken, maar weet je ook de verbinding te maken met andere afdelingen; 
 • Beschik jij over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Spreken onze waarden: Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven jou aan. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken! Daarnaast: 

 • Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook jouw collega’s van de teelt en verpak); 
 • Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s;  
 • De standplaats is Naaldwijk (goed te bereiken vanuit oa. regio Den Haag, Rotterdam en het Westland); 
 • Heb je de vrijheid de inhoud van deze functie in te vullen naar eigen inzicht; 
 • Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan;  
 • Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget; 
 • Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon. 

INTERESSE?  
Wil jij graag betrokken zijn bij en verantwoordelijk zijn voor het totale kwaliteitsproces? Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

© 2024 Looye Kwekers