Teamleider Kwekerij

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten. Om onze ambitieuze verder uit te bouwen zijn we op naar zoek naar een:

TEAMLEIDER KWEKERIJ

Als Teamleider krijg je de kans om de drijvende kracht te zijn achter een dynamisch en internationaal team van 80-100 medewerkers. Je leidt en werkt samen met andere collega's om een optimaal arbeidsproces neer te zetten. 

WAT GA JE DOEN?
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het gehele arbeidsproces binnen de kwekerij Burgerveen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Je maakt een arbeidsplanning en zorgt ervoor dat het arbeidsproces zo efficiënt mogelijk verloopt en dat de juiste mensen met de juiste skills ingezet worden op de werkzaamheden.

Je werkt nauw samen met 3 collega teamleiders, teeltspecialist, bedrijfsleider en representanten vanuit de uitzendorganisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie:
•    Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsplanning  op jaar, maand, week en dag basis in nauwe samenspraak met collega’s;   
•    Je bevordert en stimuleert de ontwikkeling van medewerkers;
•    Je ziet toe op naleving van het Looye kwaliteitshandboek en hygiëneregels in en rondom de werkplekken;
•    Je neemt deel aan teamoverleg en geeft daarbij input aan de betrokken collega’s;
•    Je levert een actieve bijdrage aan de medewerkerstevredenheid, procesoptimalisatie en continue verbeteringsprocessen;
•    Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en knelpunten in de uitvoering van het operationele beleid en overlegt hierover met betrokkenen en draagt hierover (onderbouwde) verbeteringen in werkoptimalisatie aan. 

WAT BRENG JE MEE? 
In deze functie komen jouw leidinggevende skills goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in de praktijk. Daarnaast beschik je over de nodige flexibiliteit die van pas komt in onze dynamische organisatie. Verder:
•    Heb je een afgeronde opleiding in agrarische, bedrijfskundige of vergelijkbare richting;
•    Heb je minimaal 2 jaar ervaring als teamleider;
•    Ben je vaardig in het MS Office pakket. Met name Excel heb je veel mee gewerkt;
•    Ben je stressbestendig en planmatig ingesteld. Geen dag is hetzelfde;
•    Heb je uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je werkt namelijk met veel verschillende culturen.
• Spreken onze waarden: Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven jou aan.

WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk. Daarnaast: 
•    Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
•    Krijg je een introductie en inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
•    Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
•    Bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan; 
•    Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een (laptop) en telefoon. 

INTERESSE?  
Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via thea.vandenhoek@looye.com of via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S 
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 

© 2024 Looye Kwekers