NaaldwijkTEELTSPECIALIST

Looye kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met onze merken Honingtomaten®, JOYN® en MOYO® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Burgerveen en Naaldwijk kweken we tomaten op ons eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. 

Met ons team van 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een sterk groeiende organisatie en hebben grote ambitie om deze groei verder voort te zetten. Onze medewerkers spelen een belangrijke rol in het succes van Looye. 

Ben je eraan toe om de volgende stap in je carrière als teeltspecialist te zetten? Of wil jij jouw vaardigheden als teeltspecialist gaan verbreden in een ander type complexe teelt? En ben je een echte teamplayer die goed kan plannen en organiseren? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van:

Teeltspecialist Kwekerij Naaldwijk

Fulltime

Je beheerst klimaat, watergift, bemesting, en gewasbescherming, binnen een organisatie met meer dan 25 hectare teelt. Je fungeert in een uitvoerende en adviserende rol binnen de kwekerij. Dagelijks werk je nauw samen met de Teamleider Arbeid en de Specialist Gewasbescherming voor een optimale afstemming van de inzet van arbeid en gewasbescherming. Daarnaast overleg je ook met de technische dienst voor het plannen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Met elkaar draag je zorg voor het telen en produceren van smaakvolle kwaliteit tomaten op een zo efficiënt mogelijke manier.

Wat ga je verder precies doen?
•    Je werkt volgens het Looye teeltbeleid en -strategie en draagt verbeterpunten aan vanuit de dagelijkse praktijk.
•    Je controleert de kwaliteit van het product en bent in staat om verbeteringen door te voeren.
•    Je geeft wekelijkse en 8-wekelijkse oogstprognoses t.b.v. de verkoop.
•    Je bewaakt de naleving van de regels op het gebied van hygiëne en werkzaamheden volgens het kwaliteitshandboek.
•    In de rol van Teeltspecialist draai je eens per drie weken mee in de storingsdiensten. 

Wat breng je mee?
•    Afgeronde agrarische opleiding (HBO), HAS of teelt specifiek. 
•    Minimaal 2-3 jaar ervaring als (junior) teeltspecialist binnen de tomatenteelt of ander soort complexe teelt.
•    Ervaring met office en glastuinbouw gerelateerde besturingssystemen (bijvoorbeeld van Priva installatie).
•    In bezit van rijbewijs B, spuitlicentie en BHV-certificaat (of bereid om deze laatste te halen).
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engels in zowel woord als geschrift.  

Wat bieden wij?
Na een inwerktraject van enkele weken word je medeverantwoordelijk voor het succes van Looye Kwekers. We bieden je een uitdagende functie bij een vooruitstrevend bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Je krijgt de ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Looye vanzelfsprekend. Voor de storingsdiensten wordt een toeslag betaald. 
Interesse gewekt? Is deze job op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met korte motivatie per e-mail naar werken@looye.com.

De smaak te pakken!
 

© 2023 Looye Kwekers